1st Domain

Opnå de bedste resultater med fuldt installerede Office-programmer på tværs af dine enheder plus online dokument opbevaring og deling. Med Office 365 Business, er de velkendte værktøjer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook tilgængelige hvor og hvornår du har brug for dem. Da dine dokumenter gemmes online, kan du dele dem med hvem som helst, ligesom flere kan dele samme dokument – alt sammen i  realtid. Uanset hvor du er.

Microsoft Office 365 til erhverv

1st Domain nu er officiel Microsoft Partner

Office 365 er en gruppe af software og service -abonnementer, der tilsammen giver produktivitetssoftware og relaterede tjenester til abonnenter. Office 365 tilbyder planer for e-mail og sociale netværkstjenester via hostede versioner af Exchange Server, Skype for Business Server, SharePoint og Office Online, integration med Yammer, samt adgang til Microsoft Office-software.

Pakker og priser

Vælg de funktioner, du har brug for og se anbefalede pakker

De vigtigste fordele ved
at have Office 365®

Det er det office-system, du kender og stoler på.

 • Arbejd bedre sammen
  Office 365 byder på fleksible og velkendte værktøjer til samarbejde på tværs af teams, enheder og platforme
 • Arbejd fra hvor som helst
  Uanset om du arbejder online eller offline, fra din computer, tablet eller telefon, er du dækket af Office 365
 • Arbejd med tillid
  Du har kontrol over din datasikkerhed og overholdelse af privatlivets fred, gennemsigtighed og indbyggede, raffinerede brugerkontroller

Opdag Microsoft Office 365

Bestil Cart Bestil

Fuld Online adgang

Office - endnu bedre med et Office 365-abonnement. Med en fuldt installeret Office-platform på din PC eller Mac, en optimeret oplevelse på tværs af tabletter og telefoner, OneDrive Cloud opbevaring og meget mere, så du har magt og fleksibilitet til at få tingene gjort stort set overalt.

Opret og samarbejd

Opret dit bedste arbejde med helt genopfundet design, forskning, og korrekturredskaber - ved hjælp af tastatur og mus eller touch og digital pen. Samarbejd som du ønsker, og håndter ændringer i delte dokumenter uanset om du arbejder offline, online, eller samtidig med andre.

Hvad er Office 365?

Det er det office-system, du kender og stoler på.

 • Opret flotte dokumenter, få adgang til viden og præsenter med stil. Med Office 365 har du altid de nyeste Office - programmer.
 • Inkluderer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote til både PC og Mac. Hertil Access og Publisher til PC.
 • Er Office 365 fuldt installeret på din PC eller Mac, er det ikke ndvendigt med adgang til internettet for at oprette eller redigere dokumenter.
 • Få adgang til eksklusive funktioner til rådighed for kun Office 365-abonnenter.