iPhone (IOS 12-13.6)

Opsætning af e-mail på mobile enheder, iPhone 8

Første skridt

Fra startskærmen vælg Indstillinger

• Vælg Adgangskoder & konti.

Vælg Adgangskoder & konti.

• Under konti tryk på “Tilføj konto…”.

Under konti tryk på “Tilføj konto…”.

• For at sætte din konto op skal du vælge “Anden”.

For at sætte din konto op skal du vælge “Anden”.

• Vælg “Tilføj e-mailkonto”.

Vælg “Tilføj e-mailkonto”.

Andet trin

• Log ind med dine konto oplysninger, tryk next.

Log ind med dine konto oplysninger, tryk next.

• Tilføj information om indgående post (POP3/IMAP). Du bør benytte mail.web-solutions.dk i værtsnavn da dette vil virke med sikker forbindelse (SSL) – dette er standard indstilling for iPhone. Brugernavn og adgangskode er samme som for indgående post.

Indgående mailserver

Host: mail.web-solutions.dk

Navn: skriv din e-mail adresse her

Adgangskode: skriv din adgangskode

Udgående mailserver (SMTP)

Host: mail.web-solutions.dk

Navn: skriv din e-mail adresse her

Adgangskode: skriv din adgangskode

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du besøge vores FAQ-side

Tilføj information om indgående post (POP3/IMAP). Du bør benytte mail.web-solutions.dk i værtsnavn da dette vil virke med sikker forbindelse (SSL) – dette er standard indstilling for iPhone. Brugernavn og adgangskode er samme som for indgående post.

• Tryk på Næste for at vælge IMAP-valg og indtast dine personlige data. Tryk på Næste igen for at gemme oplysninger.

Tryk på Næste for at vælge IMAP-valg og indtast dine personlige data. Tryk på Næste igen for at gemme oplysninger.

• Vælg Mail option for IMAP og gem indstillingerne.

Vælg Mail option for IMAP og gem indstillingerne.

Tredje trin

• Gå til Settings, tryk Adgangskoder & konti, og vælg din konto fra listen.

Gå til Settings, tryk Adgangskoder & konti, og vælg din konto fra listen.

• Gå til din konto.

Gå til din konto.

• Tryk SMTP, og fra Primary Server section vælg mail.web-solutions.dk.

Tryk SMTP, og fra Primary Server section vælg mail.web-solutions.dk.

•  Vi anbefaler at du vælger default Server Port to 465. Tryk Done for at afslutte konfigurationen.

Vi anbefaler at du vælger default Server Port to 465. Tryk Done for at afslutte konfigurationen.

Vi anbefaler at du vælger default Server Port to 465. Tryk Done for at afslutte konfigurationen.