1st Domain - domæne registrering

Indtast det .COM.HK domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

norway flag

.COM.HK DOMÆNENAVNE, HONG KONG

Domæne endelse: .COM.HK Land: Sted:

Registrering af .COM.HK domænenavne (Hong Kong):
Lokalt selskab påkrævet
Regler for .COM.HK:

Hos 1-domain.dk kan du registrere hong kong domæner til en årlig afgift på DKK1495.00. For at bestille et .COM.HK domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Hong Kong
Årlig domæne afgift: DKK 1495.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .COM.HK domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort american express paypal bankoverførsel

Lokal agent service for Hong Kong domænenavne

Bemærk venligst, at Trustee / Lokal agent service til Hong Kong tilbydes gratis!
Hvis du ikke har nogen lokal tilstedeværelse i Hong Kong, men vil gerne registrere et .COM.HK domænenavn, skal du blot skal du blot vælge Trustee / Lokal agent service under bestillingsprocessen.

Nedenfor er en beskrivelse af, hvordan agent service fungerer. Så snart domænet er registreret, udsender vi desuden et brugercertifikat der i detaljer beskriver servicens omfang.

Hvis du gerne vil have tilsendt et eksempel på et brugercertifikat til gennemlæsning, så kontakt os venligst via support@1-domain.dk.

Trustee service for .COM.HK domæner:

Hvis du vælger at benytte vores Trustee / Lokal agent service for Hong Kong domænenavne, vil vi registrere de relevante domænenavne med os selv, vores lokale afdeling i Hong Kong eller en lokal agent udpeget af os som den juridiske indehaver og administrative kontakter på .COM.HK domænerne.

Acceptable .COM.HK domænenavne:

Domænenavne med relation til firmanavn, produkter, tjenester og varemærker kan alle blive registreret via vores Trustee / Lokal agent service for Hong Kong, uden større forhåndskontrol.

Hvis du planlægger at registrere domæner indenfor gambling, chat, erotisk indhold, reklame/annoncer/classifieds eller lignende kategorier, skal disse navne forhåndsgodkendes individuelt og kan i visse tilfælde medføre et højere årligt agent gebyr. Du kan kontakte os på forhånd på support@1-domain.dk.

DNS valg til Hong Kong:

Alle .COM.HK domænenavne kan placeres på dine egne eller din hosting udbyders navneservere. Valget et dit. Hvis du ikke angiver nogen navneservere, leverer vi automatisk DNS til dine Hong Kong domæner gratis.

Brugercertifikat til Hong Kong Trustee / Lokal agent service domæner:

Så snart dine .COM.HK domænenavne er registreret, vil vi sende dig et brugercertifikat, der definerer dine rettigheder og vilkårene hvorunder vi leverer Trustee Service til Hong Kong.

Som den underliggende ejer af domænerne, har du naturligvis fuld autoritet til selv at definere tekniske indstillinger samt brugen af domænerne, så længe rammerne for tilladt anvendelse ikke overtrædes.

Hvis du ønsker at gennemlæse et eksempel på et brugercertifikat inden du bestiller, så skriv til os på support@1-domain.dk.

Forbudt at hamstre .COM.HK domæner med Trustee Service!

Det er udtrykkeligt ikke tilladt at bruge vores Trustee/Lokal agent service til .COM.HK domænenavne med henblik på køb og salg af domænenavne.

Du må ikke spamme fra dit .COM.HK domænenavn med Trustee / Lokal agent service!

Hvis du planlægger at sende store mængder af e-mails fra dit .COM.HK domæne med Trustee/Lokal agent service (over 50 modtagere på én gang), skal du informere os på forhånd og søge godkendelse.

Begrænsninger, Trustee / Lokal agent service for Hong Kong:

Selvom servicen hidtil har fungeret tilfredsstillende, kan vi ikke garantere, at der ikke vil forekomme uforudsete afbrydelser.

Bemærk venligst, at skulle der komme en klage fra en lokal tredjemand eller myndighed over et domæne registreret med agent service, vil vi informere dig herom med det samme. Vi vil også generelt gøre vort bedste for at hjælpe med at løse problemet. Såfremt en lokal myndighed beslutter, at domæner med lokal agent service skal suspenderes, nedlægges eller overdrages til tredjemand, vil vi dog være tvunget til at følge disse anvisninger.

Vi kan aldrig holdes ansvarlig for eventuelle tab påført vores kunder som led i denne service, hverken direkte eller indirekte. Dette gælder også selvom vi på forhånd er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader eller tab.

Agent servicen skal ses som et nemt og billigt alternativ til at registrere et .COM.HK domæne, uden behov for selv at oprette et selskab i Hong Kong.

Hvis du ønsker fuld garanti for domænets fremtidige drift, bør du oprette dit eget selskab i Hong Kong. Vi hjælper naturligvis med at opdatere eventuelle eksisterende domænenavne, hvis du selv på et tidspunkt får mulighed for at stå som officiel indehaver.

Godt råd! registrer hong kon varemærke!

Der vil altid være risici forbundet med at bruge en Trustee/Lokal agent service. Vi anbefaler stærkt, at vores kunder styrker den juridiske status for deres .COM.HK domæner, ved at registrere matchende varemærker i Hong Kong.

Hvordan flytter jeg et .COM.HK domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på 'Bekræft'. En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .COM.HK domæner, Hong Kong

Lokalt selskab påkrævet

Ofte stillede spørgsmål til .COM.HK domænenavne og Hong Kong
Kræves lokalt selskab i Hong Kong for at kunne registrere COM.HK domæner?
Ja, lokalt selskab i Hong Kong er påkrævet, hvis du ønsker at registrere et .COM.HK domænenavn. Bemærk dog, at vi desuden tilbyder en alternativ løsning via lokal agent.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Hong Kong?
Nej, for at registrere hong kong .COM.HK domænenavne, kræves ikke en lokal kontaktperson i Hong Kong.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Hong Kong?
Et varemærke i sig selv giver desværre ingen specifik adgang til at registrere .COM.HK domæner.
Kan jeg registrere .COM.HK domænenavne med hong kong bogstaver og tegnsæt?
Nej, det er ikke muligt at registrere .COM.HK IDN domænenavne med lokale tegn/karakterer.
Er generiske domæner tilladt for .COM.HK?
Det er desværre ikke tilladt at registrere visse generiske domænenavne i Hong Kong. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvor lang tid tager det at registrere .COM.HK domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .COM.HK domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .COM.HK domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .COM.HK domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .COM.HK domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et Hong Kong domænenavn?
Ja, du kan registrere et ubegrænset antal .COM.HK domænenavne.
Findes der andre domæne endelser relateret til .COM.HK?

Ja, vi tilbyder en række yderligere endelser/TLDs knyttet til Hong Kong. Tjek venligst nedenfor:

Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af hong kong domænenavne, herunder vores Agent Service/Trustee Service for Hong Kong, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25