1st Domain

Indtast det domænenavn, du ønsker at præregistrere, vælg derefter en domænetype og klik på knappen ”Tilføj”

Se domænetyperne

Den kommende lancering af over 1000 nye domænetyper vil i væsentlig grad ændre internettet.

Uanset om du er en lille virksomhedsejer på udkig efter det perfekte domæne til dit .company eller .shop på .web eller du er en stor fan af .football, er det nu tid til at gøre krav på dine nye domæner.

Du kan vælge fra Top 50 listen nedenfor, eller finde en passende kategori. Der er rigtig mange gode domæner at vælge imellem. Skriv din domænestreng, f.eks. firmanavn, i søgefeltet og klik på de domæner, du gerne vil præregistrere. Anvendelse af præregistreringsmodulet er gratis og uden nogen forpligtelse til at købe senere. Vi vil holde dig orienteret om den fremtidige udvikling i relation til dine præregistrerede domæner, herunder information om priser og regler, efterhånden som disse bliver offentliggjort af de registries der er ansvarlige for de enkelte gTLDs/domænetyper.

Hvad er nye generiske topdomæner?

Det hele starter nu!

Er du vild med at se .sport i .london? Så er disse og over 1.000 andre domænetyper på vej! De første lanceringer vil komme i november 2013. Det forventes, at hele processen kan tage over 3 år.

Dette nye program for lancering af domænetyper er besluttet og igangsat af ICANN, den international domænemyndighed. I den første etape vil der komme op til 1409 nye generiske topdomæner. Programmets mål er at fremme konkurrence, iværksætteri samt øge forbrugernes valgmuligheder. Du kan se det som din mulighed for at få det perfekte domænenavn, som du tidligere oplevede at en anden allerede havde taget.

Trademark Clearinghouse (TMCH)

Beskyt dine varemærker!

Hvis du ejer et varemærke, er det meget vigtigt, at du gør dig bekendt med Trademark Clearinghouse (TMCH). Med tilgangen af de over 1.000 nye domænetyper, er TMCH blevet oprettet, for at give varemærkeejere en unik base, hvor de kan registrere og beskytte deres intellektuelle rettigheder. Dette gælder også danske varemærker.

Læs mere

Dedikeret TMCH tjeneste

1-domain tilbyder en dedikeret TMCH tjeneste, hvor vi registrerer vore kunders varemærker i TMCH. Vi er autoriseret agent for Trademark Clearinghouse. Med denne service strømlines processen med at indsamle, indsende og administrere dine varemærker i TMCH. Vi sikrer, at alle krav om dokumenteret varemærkeanvendelse opfyldes, samt at tilknyttede SMD filer inkluderes og bliver forvaltet betryggende. I langt de fleste tilfælde indhenter vi al nødvendig data. Du behøver ikke selv levere noget materiale, ud over at underskrive en erklæring vi udfylder på forhånd.

Læs mere