1st Domain

Alle landene nedenfor har indført restriktioner, der forhindrer internationale virksomheder fra at registrere domænenavne. I lande som Norge kun lokale virksomheder kan registrere domæner.

Indtast venligst domænetype, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

Førende i at yde Lokal Agent Service

Hos 1st Domain arbejder på at gøre begrænsede domæner mulige for vores kunder. 1st Domain er i virkeligheden den globale leder i at yde Lokal Agent Service for domæne registreringer - en tjeneste også undertiden benævnt Lokal Proxy service eller Lokal Agent Service. Det være sig gennem vores lokalt registrerede kontor eller gennem en betroet lokal agent, hos os kan du få det vigtige lands domæne, som andre registratorer ikke være i stand til at registrere til dig.

Når man gør forretninger lokalt, det kan være i Finland, Kroatien, Thailand, Malaysia eller et andet sted, har du brug for alle de vigtige lokale domæner. Det giver lokal tillid til dit websted, og det giver dig en næsten uvurderlig lokal boost med søgemaskiner, og drive trafik til dit website.

Nedenfor er en komplet liste over de lande, hvor 1st Domain tilbyder Lokal Agent Service for domæneregistrering.

Hvad er Lokal Agent Service?

I flere lande er lokal tilstedeværelse for domæne registrering påkrævet. Ofte er det den administrative kontaktperson, der skal være bosiddende i det land, hvor domænet ansøgningen er lavet.

Krav og registrering processer varierer meget for de enkelte lande. For at gøre din registreringsproces så simpel som det er muligt, tilbyder 1st Domain Local Presence service. Denne service kaldes også Lokal Proxy service eller Lokal Agent Service. Det er en aftale, autoriserer os til at være din lokale domæne kontaktperson, som er respekteret og accepteret af registrerings myndigheder.

En lokal adresse til registranten kræves i lande som Norge, Finland, Canada, Albanien og mange andre. Nedenfor kan du finde den komplette liste over lande, der kræver Lokal Agent Service, som 1st Domain tilbyder.

Bruger Certifikat

1st Domain udsteder et bruger certifikat til vores kunder der benytter vores Lokal Agent Service. Dette sikrer dine rettigheder til dine domænenavne.

Sådan registrerer du domæner i Lande med restriktioner ?

Vælge domænet fra listen, læse reglerne og se om dit valgte domænenavn er tilgængelige ved hjælp af vores søgefunktion. I næste trin vil du være i stand til at vælge den lokale tilstedeværelse service. Eller du kan nemt kontakte os via e-mail på support@1-domain.dk.

Local Presence Service betingelser

1st Domain / Web Solutions skal til enhver tid være registrator af et proxy domænenavn. Vi vil fortsætte med at forny domænenavnet, så længe gældende årlige gebyrer er betalt rettidigt. Forudbetalt årlige gebyrer vil ikke blive returneret.

Hvis et proxy domænenavn bruges til illegal kommunikation i forhold til, men ikke begrænset til, lokale love, vil 1st Domain slette eller gøre domænenavnet inaktivt med det samme. Hvis et domænenavn bruges til at kommunikere indhold af en uetisk eller umoralsk karakter vil domænenavnet suspenderes indtil det tidspunkt, indholdet er blevet ændret til at opfylde betingelserne.

1st Domain eller Web Solutions agenten leverer servicen i god tro, men kan ikke garantere mod uforudsete afbrydelser eller afbrydelse af tjenesten. I tilfælde af, at vi er instrueret af en domænemyndighed, domstol eller tilsvarende institution til enten at ændre den juridiske struktur i et domænenavn eller slette den helt, vil vi gøre det med det samme, og kan ikke på nogen måde eller form, blive holdt ansvarlig for de intrufne omstændigheder.

1st Domain er berettiget til efter eget skøn og uden at informere Kunden, at opdatere adresse data, eller overføre ejerskabet af proxy service domænenavne mellem dets lokale agenter.

Du accepterer, at du, med din viden, at domænenavnet ikke på nogen måde eller form, overtræder en tredjeparts varemærke eller andre rettigheder, eller overtræder nogen direkte eller indirekte love eller procedurer i de relevante lande og udenfor. Hvis derimod, på noget tidspunkt et domænenavn er bedømt af 1st Domain til at være i en sådan overtrædelse, har vi ret til at reagere selvstændigt at beskytte os selv, og kan uden begrænsning træffe foranstaltninger, såsom at gøre domænet inaktivt, overføre det til en ny indehaver eller slette domænenavnet.

Det er udtrykkeligt ikke tilladt at bruge vores proxy service til det formål at købe og sælge domænenavne. Enhver domænenavn fundet at være "til salg" vil straks gøres inaktivt eller blive slettet. Der kan gøres undtagelser for et generisk domæne, i et sådant tilfælde skal dette udtrykkeligt være aftalt skriftligt forud for bestilling af domænenavnet.

"Du accepterer at forsvare, godtgøre og holde 1st Domain skadesløse fra og mod ethvert tab, skader eller omkostninger, herunder rimelige advokatsalærer, som følge af ethvert krav, handling, søgsmål, efterspørgslen eller tvist, der udspringer af eller i forbindelse med enhver proxy domæne navn registrering, proxy domæne overførsel eller brug af en proxy domænenavn."

I tilfælde af at en klage indgivet mod 1st Domain eller dets agent, enten direkte eller via en lokal domstol eller tvistbilæggelsesprocedure eller lignende proces, har vi har ingen forpligtelse til at forsvare domæneregistreringen eller deltage i en sådan procedure. 1st Domain kan vælge at instruere vores klient til inden for 7 dage giver os bevis for en legitim ret til domænet, eller på anden måde nå frem til en skriftlig aftale med os om, hvordan man skal reagere på klagen.

I tilfælde af tab af et domænenavn eller i tilfælde af tab af en tjeneste for en periode, 1st Domain eller vores agent kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab, vores klient, direkte eller indirekte, selvom 1st Domain har blevet underrettet om muligheden for sådanne tab eller skader. Når en lokal agent anvendes snarere end vores lokale kontor, vi har udpeget agenten efter nøje overvejelse, men kan ikke på nogen måde eller form, holdes ansvarlig for foranstaltninger truffet af agenten nu eller i fremtiden.

Land
TLD
Årlig afgift
Årlig agent afgift