1st Domain

Hvad er SSL-certifikater?

Sikkerhed og pålidelighed er meget vigtige elementer i nutidens internet. Et SSL-certifikat vil gøre det muligt for dig og dine kunder at nyde en komplet beskyttelse under afsendelse af data imellem bruger og server.

Beskyt din hjemmeside ved hjælp af et professionelt SSL-certifikat købt hos 1st Domain. Dette vil øge sikkerheden og opbygge tilliden til din virksomhed.

Tilgængelige Certifikater hos 1st Domain

Vælg blot et certifikat, vælg muligheder og tryk på Bestil for at bestille dit certifikat hos 1st Domain.

Påkrævede felter er markeret med *
Certifikat:
*
Certifikat type:
*
Certifikat pris:
* Priserne angivet ovenfor er ex. moms. Moms vil blive opkrævet hvis du er en privat person i EU eller bosiddende i Danmark. EU-virksomheder skal opgive et gyldigt momsnummer.
Meddelelse / bemærkninger:
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Spamfilter

Om SSL-certifikater

Secure Socket Layer (SSL) er en protokol udviklet af Netscape i 1996 og blev hurtigt den mest foretrukne metode til sikring datatransmissioner over internettet. SSL er en integreret del af de fleste webbrowsere, samt webservere og gør brug af det offentlige og private nøgle kryptering system, der blev udviklet af Rivest, Shamir og Adleman.

For at skabe en SSL-forbindelse kræver SSL-protokollen, at en server skal have et digitalt certifikat installeret. Et digitalt certifikat er en elektronisk fil, der entydigt identificerer enkeltpersoner og servere. Digitale certifikater tjener som et slags digitalt pas eller digitale legitimationsoplysninger og disse autentificerer serveren før SSL-sessionen etableres.

Typisk er digitale certifikater underskrevet af en uafhængig og betroet tredjepart for at sikre deres troværdighed. Godkenderen af et certifikat er kendt som en certificeringsmyndighed (CA), fra det engelske ord, Certification Authority. VeriSign og Thawte er (CA) myndigheder.