1st Domain

1st Domain er forhandler af betalingsløsninger fra ePay/Bambora. Med en betalingsløsning fra ePay/Bambora kan du nemt modtage kreditkort betalinger via din hjemmeside. Løsningen fra ePay/Bambora er fuldt integrerbar med alle vores webhotel løsninger, men kan også benyttes på løsninger som ikke er gennem os. Ved at benytte os får du fordelen af kun at skulle henvende dig ét sted, da vi håndterer hele processen i forbindelse med oprettelse og løbende support af betalingsløsningen.

Tilvalg til ePays betalingsløsning
Vi har en række services, du kan bruge sammen med betalingsløsningerne fra ePay/Bambora. Det handler om DINE behov, så kig løsningerne igennem, og tal evt. med en af vores medarbejdere om, hvad lige netop du og din virksomhed har brug for.

Med en betalingsløsning fra ePay/Bambora kan din virksomhed modtage betalinger over internettet med betalingskort, kreditkort, netbanker, loyalitetskort m.fl. Du kan helt gratis og uforpligtende bestille en testkonto, således du kan afprøve integrationen af betalingsløsningen.

Udfyld nedenstående formular (Skjul formular)

ePay/Bambora løsninger

Pakketype:
Domæner:

Kundeoplysninger

Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Fornavn:
*
Efternavn:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:

Besked

Kommentarer:
Spamfilter

Alle priser er ekskl. moms.

Betalingsmoduler til ePay/Bambora

ePay/Bambora har udviklet betalingsmoduler til en lang række af de mest brugte open source webshops som fx. WooCommerce (Wordpress), Typo3, Joomla!, osCommerce samt en lang række andre CMS systemer, hvilket gør det meget let at komme igang med at modtage betalinger via din hjemmeside.

Indløsere

For at kunne benytte ePay/Bambora løsningen skal du have en aftale med en indløser. Det er indløsningsaftalen, som afgør hvilke betalingskort der kan bruges til betaling. Det er også med indløseren, du aftaler, hvilken bankkonto pengene skal overføres til, samt afregningsdage. Du kan indgå en indløsningsaftale med en eller flere af følgende indløsere: Nets/Teller, Euroline, Swedbank, Handelsbanken, Valitor S5