1st Domain

Opnå de bedste resultater med fuldt installerede Microsoft-programmer på tværs af dine enheder plus online dokument opbevaring og deling. Med Microsoft 365, er de velkendte værktøjer som Word, Excel, PowerPoint og Outlook tilgængelige hvor og hvornår du har brug for dem. Da dine dokumenter gemmes online, kan du dele dem med hvem som helst, ligesom flere kan dele samme dokument – alt sammen i  realtid. Uanset hvor du er.

Microsoft 365 til erhverv

1st Domain nu er officiel Microsoft Partner

Microsoft 365 er en gruppe af software og service -abonnementer, der tilsammen giver produktivitetssoftware og relaterede tjenester til abonnenter. Microsoft 365 tilbyder planer for e-mail og sociale netværkstjenester via hostede versioner af Exchange Server, Skype for Business Server, SharePoint og Microsoft Online, integration med Yammer, samt adgang til Microsoft-software.

Pakker og priser

Vælg de funktioner, du har brug for og se anbefalede pakker

De vigtigste fordele ved
at have Microsoft 365®

Det er det Microsoft-system, du kender og stoler på.

 • Arbejd bedre sammen
  Microsoft 365 byder på fleksible og velkendte værktøjer til samarbejde på tværs af teams, enheder og platforme
 • Arbejd fra hvor som helst,
  uanset om du arbejder online eller offline, fra din computer, tablet eller telefon, er du dækket af Microsoft 365
 • Arbejd med tillid
  Du har kontrol over din datasikkerhed og overholdelse af privatlivets fred, gennemsigtighed og indbyggede, raffinerede brugerkontroller

Lær Microsoft 365 at kende

Bestil Cart Bestil

Fuld online adgang

Microsoft - endnu bedre med et Microsoft 365-abonnement. Med en fuldt installeret Microsoft-platform på din PC eller Mac, en optimeret oplevelse på tværs af tabletter og telefoner, OneDrive Cloud opbevaring og meget mere, så du har magt og fleksibilitet til at få tingene gjort stort set overalt.

Opret og samarbejd

Opret dit bedste materiale med helt genopfundet design, forskning, og korrekturredskaber - ved hjælp af tastatur og mus eller touch og digital pen. Samarbejd som du ønsker, og håndter ændringer i delte dokumenter uanset om du arbejder offline, online, eller samtidig med andre.

Hvad er Microsoft 365?

Det er det Microsoft-system, du kender og stoler på.

 • Opret flotte dokumenter, få adgang til viden og præsenter med stil. Med Microsoft 365 har du altid de nyeste Microsoft - programmer.
 • Inkluderer Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote til både PC og Mac. Hertil Access og Publisher til PC.
 • Er Microsoft 365 fuldt installeret på din PC eller Mac, er det ikke ndvendigt med adgang til internettet for at oprette eller redigere dokumenter.
 • Få adgang til eksklusive funktioner som kun er til rådighed for Microsoft 365-abonnenter.