1st Domain

Dedikeret Trademark Clearinghouse registrering

Med lanceringen af over 1.000 nye domæneudvidelser, vil det nuværende domænenavnsystem blive væsentligt ændret. Trademark Clearinghouse (TMCH) giver varemærkeindehavere en enkel, men effektiv måde til at overvåge og beskytte deres brands. Det er også den eneste måde, hvorpå varemærkeindehavere kan deltage i de kommende Sunrise perioder.

1st Domain / Web Solutions A/S er en officiel, akkrediteret agent for Trademark Clearinghouse.

akkrediteret agent for trademark clearinghouse

Hvis du vælger at bruge vores dedikerede TMCH registreringsservice, vil vi strømline processen med at indsamle, indsende og administrere dine varemærkedata til TMCH, inkl. erklæring om anvendelse og bevis for brug. Vi vil yderligere sikre, at alle tilknyttede SMD filer (Sunrise) og etiketter er inkluderet og forvaltes. Vi vil sørge for at dine varemærker er valideret af TMCH, og endelig vil holde dig fuldt informeret om alle kommende begivenheder derefter.

Registrering af et varemærke hos TMCH, giver dig følgende ydelser og muligheder:

Sunrise tjeneste

  • Det er et officielt krav, at alle nye domæneendelser skal begynde lanceringen med en Sunrise-periode for varemærkeindehavere.
  • Kun varemærker, der er registrerede og fuldt validerede hos TMCH vil være i stand til at deltage i Sunrise.

Påberåbelse og beskyttelse af varemærkerettighed

  • Både under Sunrise og følgende faser, vil tredjeparts registranter blive advaret om eksistensen af ​​dit varemærke, hvis de forsøger at registrere et matchende domænenavn. Vælger registranten på trods af dette, at gå videre, skal denne aktivt bekræfte, at have modtaget advarelsen. Foruden den præventive effekt, vil dette være en fordel for varemærkeindehaveren i en eventuel fremtidig klagesag.
Hvorfor vælge 1st Domain til at administrere dine TMCH registreringer?

Vores dedikerede TMCH registreringsservice dækker hele processen. I langt de fleste tilfælde kan du ”læne dig tlbage”, og vil slet ikke behøve at skulle fremskeffe nogen varemærkedata eller dokumentation (udover at underskrive en erklæringsformular). Du vil få tilknyttet din egen account manager, som indhenter relevant varemærkedata direkte i de officielle databaser, og som vil håndtere alle trin i valideringsprocessen på dine vegne.

Sådan kommer du videre:

Varemærker kan blive registreret i 1, 3 eller 5 år. Vi tilbyder rabatter på flere år og/eller varemærker.
For mere information og et tilbud, skal du blot kontakte os på support@1-domain.dk, eller ring +45 70 26 20 25.