1st Domain - domæne registrering

Indtast det .EU domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

norway flag

.EU DOMÆNENAVNE, EU/EUROPA

Domæne endelse: .EU Land: Sted:

Registrering af .EU domænenavne (EU/Europa):
Ansøgerne skal være placeret inden for EU / EFTA. Vi tilbyder desuden en Trustee / lokal agent service for dette TLD.
Regler for .EU:

Hos 1-domain.dk kan du registrere eu/europa domæner til en årlig afgift på DKK249.00. For at bestille et .EU domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

EU/Europa domæner kan normalt kun registreres af eu/europa selskaber. Som alternativ, tilbyder vi en lokal agent/trustee service for de kunder der ikke selv har en afdeling i EU/Europa. Prisen for agent service er DKK 0.00 årligt.

Oversigt:

Land: EU/Europa
Årlig domæne afgift: DKK 249.00

Årlig agent service (trustee), hvis påkrævet: DKK 0.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .EU domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, DanKort, PayPal, Visa Electron, Maestro, UnionPay, American Express, RuPay, BC, Diners Club International, Discover, Elo, Troy og bankoverførsel.

Visa Master Card jcb DanKort Paypal Visa-e Maestro Unionpay American Express RuPay Bc  Diners Club International Discover Troy wire transfer

Lokal agent service for EU/Europa domænenavne

Bemærk venligst, at Trustee / Lokal agent service til EU/Europa tilbydes gratis!
Hvis du ikke har nogen lokal tilstedeværelse i EU/Europa, men vil gerne registrere et .EU domænenavn, skal du blot skal du blot vælge Trustee / Lokal agent service under bestillingsprocessen.

Nedenfor er en beskrivelse af, hvordan agent service fungerer. Så snart domænet er registreret, udsender vi desuden et brugercertifikat der i detaljer beskriver servicens omfang.

Hvis du gerne vil have tilsendt et eksempel på et brugercertifikat til gennemlæsning, så kontakt os venligst via support@1-domain.dk.

Trustee service for .EU domæner:

Hvis du vælger at benytte vores Trustee / Lokal agent service for EU/Europa domænenavne, vil vi registrere de relevante domænenavne med os selv, vores lokale afdeling i EU/Europa eller en lokal agent udpeget af os som den juridiske indehaver og administrative kontakter på .EU domænerne.

Acceptable .EU domænenavne:

Domænenavne med relation til firmanavn, produkter, tjenester og varemærker kan alle blive registreret via vores Trustee / Lokal agent service for EU/Europa, uden større forhåndskontrol.

Hvis du planlægger at registrere domæner indenfor gambling, chat, erotisk indhold, reklame/annoncer/classifieds eller lignende kategorier, skal disse navne forhåndsgodkendes individuelt og kan i visse tilfælde medføre et højere årligt agent gebyr. Du kan kontakte os på forhånd på support@1-domain.dk.

DNS valg til EU/Europa:

Alle .EU domænenavne kan placeres på dine egne eller din hosting udbyders navneservere. Valget et dit. Hvis du ikke angiver nogen navneservere, leverer vi automatisk DNS til dine EU/Europa domæner gratis.

Brugercertifikat til EU/Europa Trustee / Lokal agent service domæner:

Så snart dine .EU domænenavne er registreret, vil vi sende dig et brugercertifikat, der definerer dine rettigheder og vilkårene hvorunder vi leverer Trustee Service til EU/Europa.

Som den underliggende ejer af domænerne, har du naturligvis fuld autoritet til selv at definere tekniske indstillinger samt brugen af domænerne, så længe rammerne for tilladt anvendelse ikke overtrædes.

Hvis du ønsker at gennemlæse et eksempel på et brugercertifikat inden du bestiller, så skriv til os på support@1-domain.dk.

Forbudt at hamstre .EU domæner med Trustee Service!

Det er udtrykkeligt ikke tilladt at bruge vores Trustee/Lokal agent service til .EU domænenavne med henblik på køb og salg af domænenavne.

Du må ikke spamme fra dit .EU domænenavn med Trustee / Lokal agent service!

Hvis du planlægger at sende store mængder af e-mails fra dit .EU domæne med Trustee/Lokal agent service (over 50 modtagere på én gang), skal du informere os på forhånd og søge godkendelse.

Begrænsninger, Trustee / Lokal agent service for EU/Europa:

Selvom servicen hidtil har fungeret tilfredsstillende, kan vi ikke garantere, at der ikke vil forekomme uforudsete afbrydelser.

Bemærk venligst, at skulle der komme en klage fra en lokal tredjemand eller myndighed over et domæne registreret med agent service, vil vi informere dig herom med det samme. Vi vil også generelt gøre vort bedste for at hjælpe med at løse problemet. Såfremt en lokal myndighed beslutter, at domæner med lokal agent service skal suspenderes, nedlægges eller overdrages til tredjemand, vil vi dog være tvunget til at følge disse anvisninger.

Vi kan aldrig holdes ansvarlig for eventuelle tab påført vores kunder som led i denne service, hverken direkte eller indirekte. Dette gælder også selvom vi på forhånd er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader eller tab.

Agent servicen skal ses som et nemt og billigt alternativ til at registrere et .EU domæne, uden behov for selv at oprette et selskab i EU/Europa.

Hvis du ønsker fuld garanti for domænets fremtidige drift, bør du oprette dit eget selskab i EU/Europa. Vi hjælper naturligvis med at opdatere eventuelle eksisterende domænenavne, hvis du selv på et tidspunkt får mulighed for at stå som officiel indehaver.

Godt råd! registrer eu/europ varemærke!

Der vil altid være risici forbundet med at bruge en Trustee/Lokal agent service. Vi anbefaler stærkt, at vores kunder styrker den juridiske status for deres .EU domæner, ved at registrere matchende varemærker i EU/Europa.

Hvordan flytter jeg et .EU domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på 'Bekræft'. En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .EU domæner, EU/Europa

Ansøgerne skal være placeret inden for EU / EFTA. Vi tilbyder desuden en Trustee / lokal agent service for dette TLD.

Ofte stillede spørgsmål til .EU domænenavne og EU/Europa
Kræves lokalt selskab i EU/Europa for at kunne registrere EU domæner?
Ja, lokalt selskab i EU/Europa er påkrævet, hvis du ønsker at registrere et .EU domænenavn. Bemærk dog, at vi desuden tilbyder en alternativ løsning via lokal agent.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i EU/Europa?
Nej, for at registrere eu/europa .EU domænenavne, kræves ikke en lokal kontaktperson i EU/Europa.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i EU/Europa?
Et varemærke i sig selv giver desværre ingen specifik adgang til at registrere .EU domæner.
Kan jeg registrere .EU domænenavne med eu/europa bogstaver og tegnsæt?
Ja, det er muligt at registrere IDN .EU domænenavne i EU/Europa.
Er generiske domæner tilladt for .EU?
Det er desværre ikke tilladt at registrere visse generiske domænenavne i EU/Europa. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvor lang tid tager det at registrere .EU domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .EU domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .EU domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .EU domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .EU domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et EU/Europa domænenavn?
Ja, du kan registrere et ubegrænset antal .EU domænenavne.
Findes der andre domæne endelser relateret til .EU?

Ja, vi tilbyder en række yderligere endelser/TLDs knyttet til EU/Europa. Tjek venligst nedenfor:

Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af eu/europa domænenavne, herunder vores Agent Service/Trustee Service for EU/Europa, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25