1st Domain

Indtast det .NO domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

Norge

.no domænenavne, Norge

Domænetype: .NO Land: Sted:

Registrering af .NO domænenavne (Norge):
Lokalt selskab påkrævet. Ikke-norske ansøgere kan med fordel anvende vores Trustee / Lokal agent service for Norge.
Regler for .NO:

Hos 1st Domain kan du registrere norske domæner til en årlig afgift på DKK 690.00. For at bestille et .NO domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

norske domæner kan normalt kun registreres af norske selskaber. Som alternativ, tilbyder vi en Trustee / Lokal Agent Service for de kunder der ikke selv har en afdeling i Norge. Prisen for denne Agent Service er DKK 499.00 årligt, ud over den almindelige årlige afgift for domænet.

Oversigt:

Land: Norge
Årlig domæne afgift: DKK 690.00
Årlig Agent Service (Trustee), hvis påkrævet: DKK 499.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .NO domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Lokal Agent Service for norske domænenavne

Nedenfor er en beskrivelse af, hvordan Lokal Agent Service fungerer. Så snart domænet er registreret, udsender vi desuden et brugercertifikat der i detaljer beskriver servicens omfang og begrænsninger.

Hvis du gerne vil have tilsendt et eksempel på et brugercertifikat til gennemlæsning, så kontakt os venligst via support@1-domain.dk.

Trustee / Lokal Agent Service for .NO domæner:

Hvis du vælger at benytte vores Trustee / Lokal Agent Service for norske domænenavne, vil vi registrere de relevante domænenavne med os selv, vores lokale afdeling i Norge eller en Lokal Agent udpeget af os som den juridiske indehaver og/eller administrative kontakt på .NO domænerne.

Acceptable .NO domænenavne:

Domænenavne med relation til firmanavn, produkter, tjenester og varemærker kan alle blive registreret via vores Trustee / Lokal Agent Service for Norge, uden større forhåndskontrol.

Hvis du planlægger at registrere domæner indenfor gambling, chat, erotisk indhold, reklame/annoncer/classifieds eller lignende kategorier, skal disse navne forhåndsgodkendes individuelt og kan i visse tilfælde medføre et højere årligt agent gebyr. Du kan kontakte os på forhånd på support@1-domain.dk.

DNS valg til Norge:

Alle .NO domænenavne kan placeres på dine egne eller din hosting udbyders navneservere. Valget et frit. Hvis du ikke angiver nogen navneservere, leverer vi automatisk DNS til dine norske domæner gratis.

Brugercertifikat til norske Trustee / Lokal Agent Service domæner:

Så snart dine .NO domænenavne er registreret, vil vi sende dig et brugercertifikat, der definerer dine rettigheder og vilkårene hvorunder vi leverer Trustee / Lokal Agent Service til Norge.

Som den underliggende ejer af domænerne, har du naturligvis fuld autoritet til selv at definere tekniske indstillinger samt brugen af domænerne, så længe rammerne for tilladt anvendelse ikke overtrædes.

Hvis du ønsker at gennemlæse et eksempel på et brugercertifikat inden du bestiller, så skriv til os på support@1-domain.dk.

Forbudt at hamstre .NO domæner med Trustee / Lokal Agent Service!

Det er udtrykkeligt ikke tilladt at bruge vores Trustee / Lokal Agent Service til .NO domænenavne med henblik på køb og salg af domænenavne. Enkelte undtagelser findes, men skal aftales på forhånd.

Du må ikke spamme fra dit .NO domænenavn med Trustee / Lokal Agent Service!

Hvis du planlægger at sende store mængder af emails fra dit .NO domæne med Trustee / Lokal Agent Service (over 50 modtagere på én gang), skal du informere os på forhånd og søge godkendelse.

Begrænsninger, Trustee / Lokal Agent Service for Norge:

Selvom servicen hidtil har fungeret tilfredsstillende, kan vi ikke garantere mod hverken kortere, længere eller permanente uforudsete afbrydelser.

Bemærk venligst, at skulle der komme en klage fra en lokal tredjemand eller myndighed over et domæne registreret med Trustee / Agent Service, vil vi informere dig herom med det samme. Vi vil også generelt gøre vort bedste for at hjælpe med at løse problemet. Såfremt en lokal myndighed beslutter, at domæner med Agent Service skal suspenderes, nedlægges eller overdrages til tredjemand, vil vi dog være tvunget til at følge disse anvisninger.

Vi kan aldrig holdes ansvarlig for eventuelle tab påført vores kunder som led i denne service, hverken direkte eller indirekte. Dette gælder også selvom vi på forhånd er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader eller tab.

Agent Servicen skal ses som et nemt og billigt alternativ til at registrere et .NO domæne, uden behov for selv at oprette et selskab i Norge.

Hvis du ønsker fuld garanti for domænets fremtidige drift, bør du oprette dit eget selskab og varemærke i Norge. Vi hjælper naturligvis med at opdatere eventuelle eksisterende domænenavne, hvis du selv på et tidspunkt får mulighed for at stå som officiel indehaver.

Godt råd! registrer norske varemærke!

Der vil altid være risici forbundet med at bruge en Trustee / Lokal Agent Service. Vi anbefaler stærkt, at vores kunder styrker den juridiske status for deres .NO domæner, ved at registrere matchende varemærker i Norge.

Hvordan flytter jeg et .NO domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker at flytte til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og email adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning. Vi bestræber os på, altid at hjælpe så meget som muligt med flytningerne og derved minimere den tid du skal bruge på dette.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Skriv eller copy-paste venligst listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .NO domæner, Norge

Lokalt selskab påkrævet. Ikke-norske ansøgere kan med fordel anvende vores Trustee / Lokal agent service for Norge.

FAQ for .NO domænenavne og Norge
Kræves lokalt selskab i Norge for at kunne registrere .NO domæner?
Ja, lokalt selskab i Norge er påkrævet, hvis du ønsker at registrere et .NO domænenavn. Bemærk dog, at vi desuden tilbyder en alternativ løsning via Lokal Agent/Trustee Service.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Norge?
Ja, en lokal admininistrativ kontakt i Norge er påkrævet, hvis du ønsker at registrere .NO domænenavne. Hvis du vælger at anvende vores Agent Service, er dette inkluderet.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Norge?
Et varemærke i sig selv giver ingen specifik adgang til at registrere .NO domæner. Lokalt selskab er fortsat påkrævet. Det kan dog en rigtig god idé at registrere et norsk varemærke der matcher dit .NO domæne, da dette vil sikre dig mod de fleste former for klager fra tredjepart.
Kan i tilbyde en Lokal Agent løsning i Norge?
Ja, vi er specialiseret i denne form for service, og tilbyder agent service i en meget lang række lande, herunder eks. Finland, Canada, Australien og Thailand. Hvis du gerne vil have et komplet overblik, så klik her for en samlet liste over lande og TLDs.
Kan jeg registrere .NO domænenavne med norske bogstaver og tegnsæt?
Ja, det er muligt at registrere .NO domæner med alle norske og skandinaviske tegn. Det kaldes også IDN domæner. Du kan bruge følgende ikke-ASCII tegn/karakterer:
[áàäčçđéèêŋńñóòôöšŧüžæøå]
Er generiske domæner tilladt for .NO?
Ja, i princippet er der ingen begrænsninger. Enkelte domæner er forbudte eller reserveret af den norske domæne myndighed af tekniske, etiske, geografiske eller nationale årsager.
Hvor lang tid tager det at registrere et .NO domænenavn?
Vi vil bestræbe os på at registrere de ønskede domæner, så snart som muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med Agent Service. Enkelte lande tager dog længere tid hvis der er behov for dokumentation, eller den lokale myndighed ekspederer anmodningerne manuelt. Kontakt evt. vores Support Team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .NO domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .NO domænenavne er 2.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .NO domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .NO domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end ét norske domænenavn?
Ja, norske selskaber kan registrere op til 100 .NO domænenavne. Du kan registrere et ubegrænset antal .NO domæner via vores agent service.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Ja, hvis du vælger at bruge din egen eller din hosting udbyders DNS, skal alle specificerede navneservere være operative og reagere autoritativt for .NO domænet. Hvis ikke dette er gjort på forhånd, vil vi som regel registrere domænet til vores navneservere i første omgang, og senere redelegere når dine er blevet konfigureret.
Er i en autoriseret registrator af .NO domænenavne?
Ja, vort moderselskab Web Solutions er akkrediteret registrar af .NO domænenavne i Norge.
Findes der andre domæne endelser relateret til .NO?

Ja, vi tilbyder også andre domæneendelser/TLDs knyttet til Norge. Tjek venligst nedenfor:

Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af norske domænenavne, herunder vores Agent Service/Trustee Service for Norge, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25