1st Domain

Indtast det .APP domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

app

.app domænenavne, Computer og teknik

Domæne endelse: .APP Kategori: Typen:

Registrering af .APP domænenavne (Computer og teknik):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .APP domæner. HTTPS er påkrævet for alle .app websteder.
Regler for .APP:

Hos 1-domain.dk kan du registrere Computer og teknik domæner til en årlig afgift på DKK 299.00. For at bestille et .APP domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Computer og teknik
Årlig domæne afgift: DKK 299.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .APP domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .APP domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .APP domæner, Computer og teknik

Der er ingen restriktioner for registrering af .APP domæne navne. .APP kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer. HTTPS er påkrævet for alle .APP websteder. .APP domænenavne, der ikke har et SSL-certifikat konfigureret, kan stadigvæk bruges til andre tjenester som e-mail og ikke-browserbaserede anvendelser som defensive registreringer.

Ofte stillede spørgsmål til .APP domænenavne og Computer og teknik
Kræves lokalt selskab i Computer og teknik for at kunne registrere .APP domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .APP domæner. Private kan også registrere .APP domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Computer og teknik?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .APP domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .APP domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Computer og teknik?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .APP domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .APP domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .APP domænenavne med Computer og teknik bogstaver og tegnsæt?
Ja, det er muligt at registrere IDN .APP domænenavne i Computer og teknik.
Er generiske domæner tilladt for .APP?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .APP. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .APP registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere .APP domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .APP domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .APP domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .APP domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .APP domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et Computer og teknik domænenavn?
Registration af flere .APP navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge din egne eller din udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Computer og teknik domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25