1st Domain - domæne registrering

Indtast det .CLUB domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

club

.CLUB DOMÆNENAVNE, MENNESKER OG LIVSSTIL

Domæne endelse: .CLUB Kategori: Typen:

Registrering af .CLUB domænenavne (Mennesker og livsstil):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .CLUB domæner.
Regler for .CLUB:

Hos 1-domain.dk kan du registrere mennesker og livsstil domæner til en årlig afgift på DKK299.00. For at bestille et .CLUB domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversight

Land: Mennesker og livsstil
Årlig domæne afgift: DKK 299.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .CLUB domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, DanKort, PayPal, Visa Electron, Maestro, UnionPay, American Express, RuPay, BC, Diners Club International, Discover, Elo, Troy og bankoverførsel.

Visa Master Card jcb DanKort Paypal Visa-e Maestro Unionpay American Express RuPay Bc  Diners Club International Discover Troy wire transfer

Hvordan flytter jeg et .CLUB domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på 'Bekræft'. En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .CLUB domæner, Mennesker og livsstil

Der er ingen restriktioner for registrering af .CLUB domæne navne. .CLUB kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

Ofte stillede spørgsmål til .CLUB domænenavne og Mennesker og livsstil
Kræves lokalt selskab i Mennesker og livsstil for at kunne registrere CLUB domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .CLUB domæner. Private kan også registrere .CLUB domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Mennesker og livsstil?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .CLUB domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .CLUB domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Mennesker og livsstil?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .CLUB domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Dedikeret Trademark Clearinghouse registreringEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .CLUB domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Dedikeret Trademark Clearinghouse registrering
Kan jeg registrere .CLUB domænenavne med mennesker og livsstil bogstaver og tegnsæt?
Spanish characters are allowed for IDN registrations Du kan bruge følgende ikke-ASCII tegn/karakterer:
áéíñóúü
Er generiske domæner tilladt for .CLUB?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .CLUB. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .CLUB registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere .CLUB domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .CLUB domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .CLUB domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .CLUB domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .CLUB domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et Mennesker og livsstil domænenavn?
Registration af flere .CLUB navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge din egne eller din udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af mennesker og livsstil domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25