1st Domain

Indtast det .SOCIAL domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

social

.social domænenavne, Mennesker og livsstil

Domænetype: .SOCIAL Kategori: Type:

Registrering af .SOCIAL domænenavne (Mennesker og livsstil):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .SOCIAL domæner.
Regler for .SOCIAL:

Hos 1st Domain kan du registrere Mennesker og livsstil domæner til en årlig afgift på DKK 499.00. For at bestille et .SOCIAL domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Mennesker og livsstil
Årlig domæne afgift: DKK 499.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .SOCIAL domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .SOCIAL domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker at flytte til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og email adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning. Vi bestræber os på, altid at hjælpe så meget som muligt med flytningerne og derved minimere den tid du skal bruge på dette.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Skriv eller copy-paste venligst listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .SOCIAL domæner, Mennesker og livsstil

Der er ingen restriktioner for registrering af .SOCIAL domæne navne. .SOCIAL kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

FAQ for .SOCIAL domænenavne og Mennesker og livsstil
Kræves lokalt selskab i Mennesker og livsstil for at kunne registrere .SOCIAL domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .SOCIAL domæner. Private kan også registrere .SOCIAL domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Mennesker og livsstil?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .SOCIAL domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .SOCIAL domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Mennesker og livsstil?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .SOCIAL domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .SOCIAL domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .SOCIAL domænenavne med Mennesker og livsstil bogstaver og tegnsæt?
Internationaliserede domænenavne findes på Fransk og Spansk.
Er generiske domæner tilladt for .SOCIAL?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .SOCIAL. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .SOCIAL registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere et .SOCIAL domænenavn?
Vi vil bestræbe os på at registrere de ønskede domæner, så snart som muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med Agent Service. Enkelte lande tager dog længere tid hvis der er behov for dokumentation, eller den lokale myndighed ekspederer anmodningerne manuelt. Kontakt evt. vores Support Team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .SOCIAL domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .SOCIAL domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .SOCIAL domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .SOCIAL domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end ét Mennesker og livsstil domænenavn?
Registration af flere .SOCIAL navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge dine egne eller din hosting udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Mennesker og livsstil domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25