1st Domain - domæne registrering

Indtast det domænenavn, du ønsker at præregistrere, vælg derefter en domænetype og klik på knappen ”Tilføj”

Tilføj Tilføj
.AFRICAMAGIC - generelle oplysninger

.AFRICAMAGIC er et eksempel på et nyt generisk top-level domænenavn (ny Nyheder og medier) som ICANN, internetdomæne-myndigheden, har annonceret. Det nye gTLD programs mål er at øge konkurrencen, innovationen og forbrugernes valgmuligheder. Du kan se det som din nye mulighed for at få det perfekte domænenavn, som ellers var taget af en anden. Indførelsen af ​​domænenavnet .AFRICAMAGIC er opdelt i tre faser: Præregistrering, Sunrise og Landrush. Efter Landrush-perioden, vil .AFRICAMAGIC domænetypen blive offentlig og registreringer vil være tilgængelige for alle (Generel Tilgængelighed).

Præregistrering
(aktiv for ikke- varemærkeindehavere indtil Fri Registrering)
En gratis og uforpligtende måde til at opnå et forspring i sikringen af det nye domænenavn. Angivelse af interesse for et givet domænenavn og i sidste ende at registrere navn(e) i .AFRICAMAGIC når registreringen bliver tilgængelig.
Sunrise
(ca. varighed 30-60 dage)
Den periode ved lanceringen af .AFRICAMAGIC domænet, før offentlig domæneregistrering for .AFRICAMAGIC begynder, hvor mærkevareejerne kan nå at registrere eller blokere relaterede domænenavne. Se vores Dedikeret Trademark Clearinghouse registrering.
Landrush
(ca. varighed 30 dage)
Den indledende lanceringsfase for bred, generel udbredelse, hvor hvem som helst (normalt virksomheder) kan ansøge om et domænenavn under .AFRICAMAGIC. Landrush registreringer foregår typisk ikke efter først-til-mølle princippet. Enslydende ansøgninger bortauktioneres mellem de parter, der ønsker det identiske navn.
Fri Registrering
(Fremtidig drift efter Landrush)
I denne fase vil domænenavne under .AFRICAMAGIC være tilgængelige for offentligheden til normale detailpriser og efter først-til-mølle princippet. Ansøgere kan forsøge at registrere tidligere præregistrerede domæner indenfor .AFRICAMAGIC. Når et domæne er registreret, er det officielt reserveret og registreret i realtid.

Hvis du ikke er en varemærkeejer før Generel Tilgængelighed, får du kun lov til at deltage i den første fase og præregistrere dine ønskede domænenavne under .AFRICAMAGIC. Brugen af ​​vores gTLD Præregistreringsmodul er gratis og uden nogen forpligtelse til at købe senere. Vi vil holde dig opdateret om den fremtidige udvikling i relation til dine præregistrerede domæner , herunder information om priser og regler, når disse er blevet bebudet af den ansvarlige for registreringsdatabasen for en given gTLD . Bemærk at præregistrering af .AFRICAMAGIC ikke er en kø. Selvom vi vil gøre vores bedste, kan vi ikke give nogen form for garanti for, at præregistrering i sidste ende vil føre til en vellykket registrering af dit valgte domæne under .AFRICAMAGIC domænet. Hvis du ønsker at sikre dine rettigheder til et bestemt domænenavn, skal du vælge vores Dedikeret Trademark Clearinghouse registrering, som tilbyder varemærkeindehavere en enkel, men effektiv måde at overvåge og beskytte deres brands. Det er også den eneste måde, hvorpå varemærkeindehavere kan deltage i udpegede Sunrise perioder. For ikke-indehavere af et varemærke vil præregistrering af .AFRICAMAGIC være tilgængelig indtil General Tilgængelighed.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til .AFRICAMAGIC domænenavne og Nyheder og medier
Hvad er nye gTLD’er?
Et gTLD (generisk topdomæne) er det sæt af tegn, der står efter punktummet i slutningen af ​​en hjemmeside-adresse. Hundredevis af nye domæne udvidelser (nye gTLD), såsom .SPORT .ART, eller .WEB bliver introduceret til internettet som et alternativ til web-adresser, der normalt vil være .dk, .eu, .com eller .net
Hvorfor skal jeg registrere .AFRICAMAGIC domænenavn?
Du kan frit vælge mellem hundredvis af domæne udvidelser, der er skræddersyet til din hjemmesides behov for at give den en unik identitet. Desuden vil der med .AFRICAMAGIC udvidelsen være større sandsynlighed for, at din side vises ved søgninger og som følge deraf vil der også blive genereret mere trafik på siden.
Hvornår vil .AFRICAMAGIC være tilgængelig?
Datoerne for hver fase afhænger af Registry forvaltningen af ​​de nye generiske topdomæner. I .AFRICAMAGIC’s tilfælde vil specifikke datoer blive offentliggjort, så snart de er til rådighed for offentligheden. I øjeblikket er følgende oplysninger til rådighed:
Sunrise: Afventer
Landrush/Early Access Program: Afventer
Fri Registrering / Go Live: Afventer
Hvorfor skal jeg præregistrere .AFRICAMAGIC nu?
Vi vil holde dig opdateret om enhver udvikling i relation til din præregistrering af et .AFRICAMAGIC domæne, herunder oplysninger om priser og regler, når disse er blevet annonceret af det Registry, der er ansvarlig for .AFRICAMAGIC.
Koster det noget at preæregistrere .AFRICAMAGIC?
Brugen af ​​vores gTLD præregistreringsmodul er gratis og uden nogen forpligtelse til et fremtidigt køb. Bemærk at forhåndsregistrering af .AFRICAMAGIC ikke er en kø. Selvom vi vil gøre vores bedste, kan vi ikke give nogen form for garanti for, at præregistrering rent faktisk vil føre til en vellykket registrering af dit valgte domæne indenfor .AFRICAMAGIC.
Er der nogen begrænsninger på .AFRICAMAGIC præregistreringer?
Nej, med 1-domain er du fri til gratis at præregistrere så mange nye gTLD som du ønsker. Men selv om vi vil gøre vores bedste, kan vi ikke give nogen form for garanti for, at præregistrering vil føre til en vellykket registrering af dit valgte domæne indenfor .AFRICAMAGIC.
Er varemærker anvendelige i .AFRICAMAGIC domæneregistrering?
Hvis du er en varemærkeejer, er det vigtigt, at du registrerer dit/dine varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse (TMCH) forud for frigivelsen af .AFRICAMAGIC. Varenmærker er beskyttet af TMCH på to måder: Med Sunrise Service og varemærke Krav Service: Trademark Claims Service. 1-domain kan yderligere tilbyde en Managed TMCH Submission Service. Klik her for at læse mere.
Er jeg forpligtet til at registrere et .AFRICAMAGIC, jeg har præregistreret?
Præregistrering af .AFRICAMAGIC navne med 1-domain er gratis og uden forpligtelse til at købe domænenavnet senere. Ved at udtrykke din interesse i et .AFRICAMAGIC navn og præregistrere det, kan du være sikker på vores hjælp til at holde dig ajour med udviklingen på .AFRICAMAGIC.
Hvorfor skulle jeg ønske at præregistrere .AFRICAMAGIC gennem 1-domain?
1-domain, der er grundlagt i 1998, er en etableret domæne registrator og akkrediteret agent for Trademark Clearinghouse med en solid forretningsbaggrund og en lang række af tilfredse kunder. Skulle du have brug for mere information om præregistreringsprocessen, så tøv ikke med at kontakte vort Support Team på support@1-domain.dk eller ved at ringe på +45 70 26 20 25.
Kan hvem som helst registrere et .AFRICAMAGIC domænenavn?
Registreringskravene kan variere for hver ny udvidelse, afhængigt af den kategori, de tilhører, og hvilket Registry, der tilbyder dem.
Hvordan jeg hoster jeg mit .AFRICAMAGIC domænenavn?
1-domain tjenester omfatter hosting og e-mail service for .AFRICAMAGIC. For at bestille hosting, e-mail-service og SSL-certifikater, klik her eller kontakt vores Support Team på support@1-domain.dk eller ved at ringe på +45 70 26 20 25.
Er jeg nødt til at konfigurere min DNS?
Alle .AFRICAMAGIC domænenavne kan hostes på dine egne navneservere. Hvis du angiver nogen navneservere, vil vi give gratis DNS til dine .AFRICAMAGIC domæner.
.africamagic
.AFRICAMAGIC Status / Datoer
Aktuel status præregistrering mulig
sunriseAfventer
landrushAfventer
åben registreringAfventer
domænetyperneNyheder og medier
Behov for flere oplysninger?

Hvis du ønsker flere oplysninger om .AFRICAMAGIC domænetyper, eller har andre spørgsmål om Nyheder og medier domæner eller vores præregistrering service, så tøv ikke med at kontakte os på support@1-domain.dk eller ring på: +45 70 26 20 25