1st Domain

Arbejd mere intelligent, hvor som helst, med værtsbaseret e-mail for erhverv
Microsoft Exchange Online giver fordelene ved en cloud-baseret e-mail service med den styrke og de fordele, der ligger i en lokal Exchange-server på firmaadressen. Dine medarbejdere kan modtage alle mailstørrelser overalt og kan selv vælge, om de vil anvende PC, web eller mobile enheder.

Bestil Microsoft Exchange Online

Sammenlign Exchange Online abonnementer

Få den nye Exchange som en hosted service fra Microsoft eller som en del af en Microsoft 365 Business Premium plan, der omfatter SharePoint og Skype for Business og mere.
Alle medarbejdere kan drage fordel af produktivitetsværktøjer, herunder dem uden et skrivebord eller kontor, såsom folk på skiftehold eller som arbejder i en butik. Det gælder også medarbejdere, der bruger en delt pc. Microsoft 365-kiosk planer er designet til at levere tjenesteydelser til at forbedre kommunikation og samarbejde for disse medarbejdere.
Du kan købe en Microsoft 365 kiosk plan alene, eller du kan købe en kiosk plan for at mikse og matche den med andre tjenester i en hvilken som helst Microsoft 365 Enterprise plan.

Pakker og priser

Vælg de funktioner, du har brug for og se anbefalede pakker

Web Solutions A/S er
Officiel Microsoft Partner

Microsoft 365® - officiel partner Microsoft Exchange Online er en hosted e-mail, kalender, kontakt og opgave -løsning, der giver mulighederne i Microsoft Exchange Server som en cloud-baseret tjeneste. Exchange Online er hovedsagelig baseret på Microsoft Exchange Server, hvorfor det understøtter de fleste, hvis ikke alle funktioner i on-premise (lokal) Exchange Server, herunder fuld integration med Active Directory, politisk støttegruppe, og velkendte messaging oplevelse på tværs af forskellige former for pc'er, computere, web, smartphones og mobile enheder.

Altsammen vigtige fordele ved at have Microsoft 365®

Opdag Microsoft Exchange Online

Bestil Cart Bestil

Vigtigste funktioner

  • Nem migrering fra hvor som helst
  • Intuitiv GUI til kontrol
  • Filtre
  • Detaljeret kontrol
  • Kryptering for HIPPA standarder
  • Central administration i alle applikationer og klienter
  • Indbygget support ticket system
  • Gratis mobil applikationer

Exchange Online Features

Exchange Online er et af produkterne under Microsoft 365 paraplyen, og det er inkluderet i mange Microsoft 365-planer, der omfatter e-mail-tjeneste. Exchange Online kan også fås på et standalone abonnement for brugere, der bare har brug for en hosted Exchange service uden andre unødvendige tilføjelser.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft Exchange Online er en email-, kalender- og kontaktperson løsning, leveret som cloud-tjeneste - og som hostes af Microsoft eller en Microsoft Partner. Det er bygget på en teknologi, der kaldes Microsoft Exchange Server. Exchange Online henvender sig til slutbrugere med email erfaringer på tværs af pc'er, web og mobile enheder. Løsningen giver samtidig it-administratorer, små virksomheder og fagfolk webbaserede værktøjer til styring af deres online implementering.
Microsoft Exchange fås både som lokalt software og som en hosted service med Exchange Online.
Brugerne kan også vælge at kombinere både lokale og online muligheder i en hybrid installation.