Opsætning af mail e-mail i iPhone iOS 15

Tilføj e-mailkonto på iPhone. (iOS 15.3.1- 15.4.1)

Når du skal oprette din e-mailkonto, skal du følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger.

2. Vælg Mail.

3. Tryk på Konti.

4. Tryk på Tilføj konto.

5. Tryk på Anden.

6. Tryk på Tilføj e-mailkonto.

7. Indtast et navn til din mailboks, din egen e-mailadresse, din egen adgangskode og en beskrivelse til din konto.

8. Tryk på Næste.

9. Vælg IMAP eller POP til din nye konto.

10. Indtast oplysningerne for “Server til indgående post” og “Server til udgående post”.

• Indgående mailserver
    • Værtsnavn: mail.web-solutions.dk
    • Navn: skriv din e-mail adresse her
    • Adgangskode: skriv din adgangskode
  • Udgående mailserver (SMTP)
    • Værtsnavn: mail.web-solutions.dk
    • Navn: skriv din e-mail adresse her
    • Adgangskode: skriv din adgangskode

11. Tryk derefter på Næste. Din iPhone vil nu opsætte din konto.

12. Hvis dine e-mailindstillinger er korrekte, skal du trykke på Gem for at afslutte.
Hvis e-mailindstillingerne ikke er korrekte, bliver du bedt om at redigere dem.
Hvis du bliver spurgt om du vil forsætte uden SSL, skal du trykke på nej og starte oprettelsen forfra.
Det er vigtigt, at alle oplysninger er korrekte, da det ellers ikke er muligt at sende/ modtage post i mailboksen.