1st Domain

1st Domains erfarne webmastere designer og udvikler websites, baseret på de nyeste teknologier. Vi hjælper dig med at forbedre dit online-image ved, at oprette webapplikationer efter dit behov. Det gælder såvel store firmaportaler, webshops og e-handelsgateways som individuelle hjemmesider - et korrekt designet websted forbedrer din tilstedeværelse på nettet, arbejdskomfort og kvaliteten af de leverede ydelser.

Hvorfor 1st Domain?

Komplet og erfarent team

Vores firma har været på markedet siden 1998. Takket være denne årelange erfaring, ved vi, hvordan vi korrekt designer og implementerer hjemmesider.

Individuel tilgang

Hvert websted, vi opretter, er unikt og tilpasset kundens behov og vision. Du vil ikke finde identiske løsninger på internettet – du vil altid skille dig ud fra mængden.

Responsive designs

Hver side oprettet af vores fagfolk er baseret på Responsive Web Design-teknologi (RWD). Det sikrer, at alle de hjemmesider vi skaber, bliver vist korrekt på alle skærme og enheder.

Modernisering og optimering

Har du et websted, der er gammelt og langsomt? 1st Domain kan hjælpe dig med at opbygge det, så det igen opfylder gældende standarder. Få dit websted, dets svartider og brugeroplevelsen opdateret hos os, og få højere rangering på Googles resultatsider.

Seneste teknologier og trends

Ved udformning af hjemmesider bruger vi den højeste kvalitet af teknologier, der følger de seneste trends, ved hjælp af testede og dokumenterede løsningsmodeller, der løbende opdateres – alt sammen for at sikre, at du modtager et komplet produkt, som vil tilfredsstille både dig og dine fremtidige kunder.

Web hosting, SSL certifikater

Som en komplementær service til din nyoprettede hjemmeside tilbyder vi også hosting-tjenester, SSL-certifikater, betalingsgateways og meget mere. En komplet og nøglefærdig løsning! Så er der ingen grund til, at du søger efter separate tjenester eller enkeltkomponenter – og slet ingen grund til at overbetale.

Konstant kontakt

Ved design og oprettelse af din hjemmeside, vil vi give dig mulighed for at deltage aktivt i processen. Du kan selv bestemme, om du vil tage det store ansvar og være en del af udviklingsteamet, eller om du bare vil lade os gøre alt arbejdet.

Nem dministration af dit websted

Hvert websted vi opretter, er forsynet med et brugervenligt kontrolpanel. Nyttige backends der giver dig mulighed for at administrere sider, medier, tekster og alle indstillinger.

Vores Tilbud

På 1st Domain har vi et komplet web- og udviklingshold, der venter på startsignalet fra dig. Uanset om du har brug for et nyt websted eller måske en mere kompliceret udvikling, vil vi gerne tilbyde vores ideer og rådgivning - og til sidst et konkurrencedygtigt tilbud.

Vores speciale er oprettelse af SEO-venlige internetbutikker (for avanceret e-handel) med følgende funktioner:
 • design af dialogen
 • indkøbskurv og checkout inkluderet
 • ubegrænsede produkter og kategorier
 • forskellige leveringsmuligheder
 • social netværk forbindelser med anmeldelser og ratings
 • blog
 • online support chat
 • online betaling gateway
 • flersprogede menuer
 • statistik
 • sikkert SSL-certifikat
 • Google indsendelse inkluderet

Derudover kan vi designe logoer, bannere, hjemmesider, skabe responsive webdesign og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os nu!

Vores teknologier

Vi opretter websites baseret på content management system, WordPress, WooCommerce og PrestaShop. Disse er moderne og pålidelige teknologier, der hjælper dig med at administrere dit websted effektivt ved hjælp af et brugerdefineret panel.

Wordpress

Wordpress er det mest populære indholdsstyringssystem i verden. I 2018 arbejdede så mange som 30,7% af internetsiderne på dette system. Takket være det bliver håndtering og administration af en given hjemmeside enkel, intuitiv og problemfri.

PrestaShop

Prestashop er et stykke software, designet til en online butik, der opererer under en open-source licens. Det bruges over hele verden af omkr. 250.000 brugere i 60 lande. PrestaShop indeholder kommentarer, banner og ordreanalysesystemer. Det giver dig også mulighed for at oprette individuelle grafiske skabeloner og installere yderligere eksterne moduler, hvilket øger kvaliteten og funktionaliteten i butikken.

WooCommerce

WooCommerce er et e-handels add-on til open-source licensen til WordPress content management system. Det blev offentliggjort den 27. september 2011. Det blev hurtigt populær på grund af den nemme installation og nem ændring af indstillingerne. Takket være det, har din hjemmeside omfattende funktionalitet i en onlinebutik, der kan bruges i overensstemmelse med dine præferencer.

SSL-krypteringscertifikat

For at øge vore kunders sikkerhed og tillid, tilføjer vi et gratis SSL-certifikat udstedt af Let's Encrypt certificeringsmyndigheden for den nyoprettede hjemmeside.

ePay Betalingsløsning

1st Domain tilbyder ePay-tjenester, når du opretter onlinebutikker. Med denne løsning kan din virksomhed modtage betalinger via internettet ved hjælp af betalingskort, kreditkort, online banking, loyalitetskort og meget mere.

WPML

For hver oprettet hjemmeside tilbyder vi inklusion af WPML. Det er en udvidelse til Wordpress content management system, der gør det muligt for hjemmesiden at fungere i mange sprogversioner. Brug af WPML kræver ikke tekniske eller programmeringsfærdigheder. Web-Solutions har en officiel licens til at sælge og installere denne udvidelse.

Vores arbejde

Har du brug for et tilbud? Udfyld venligst formularen

Påkrævede felter er markeret med *
Meddelelse / bemærkninger:
*
Kontaktperson:
*
E-mail:
*
Telefon:
Spamfilter