1st Domain

Indtast det .BARCELONA domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

barcelona

.barcelona domænenavne, Geografi, lande og byer

Domæne endelse: .BARCELONA Kategori: Typen:

Registrering af .BARCELONA domænenavne (Geografi, lande og byer):
Tilknytning til Barcelona påkrævet.
Regler for .BARCELONA:

Hos 1-domain.dk kan du registrere Geografi, lande og byer domæner til en årlig afgift på DKK 799.00. For at bestille et .BARCELONA domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Geografi, lande og byer
Årlig domæne afgift: DKK 799.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .BARCELONA domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Lokal agent service for Geografi, lande og byer domænenavne

Bemærk venligst, at Trustee / Lokal agent service til Geografi, lande og byer tilbydes gratis!
Hvis du ikke har nogen lokal tilstedeværelse i Geografi, lande og byer, men vil gerne registrere et .BARCELONA domænenavn, skal du blot skal du blot vælge Trustee / Lokal agent service under bestillingsprocessen.

Nedenfor er en beskrivelse af, hvordan agent service fungerer. Så snart domænet er registreret, udsender vi desuden et brugercertifikat der i detaljer beskriver servicens omfang.

Hvis du gerne vil have tilsendt et eksempel på et brugercertifikat til gennemlæsning, så kontakt os venligst via support@1-domain.dk.

Trustee service for .BARCELONA domæner:

Hvis du vælger at benytte vores Trustee / Lokal agent service for Geografi, lande og byer domænenavne, vil vi registrere de relevante domænenavne med os selv, vores lokale afdeling i Geografi, lande og byer eller en lokal agent udpeget af os som den juridiske indehaver og administrative kontakter på .BARCELONA domænerne.

Acceptable .BARCELONA domænenavne:

Domænenavne med relation til firmanavn, produkter, tjenester og varemærker kan alle blive registreret via vores Trustee / Lokal agent service for Geografi, lande og byer, uden større forhåndskontrol.

Hvis du planlægger at registrere domæner indenfor gambling, chat, erotisk indhold, reklame/annoncer/classifieds eller lignende kategorier, skal disse navne forhåndsgodkendes individuelt og kan i visse tilfælde medføre et højere årligt agent gebyr. Du kan kontakte os på forhånd på support@1-domain.dk.

DNS valg til Geografi, lande og byer:

Alle .BARCELONA domænenavne kan placeres på dine egne eller din hosting udbyders navneservere. Valget et dit. Hvis du ikke angiver nogen navneservere, leverer vi automatisk DNS til dine Geografi, lande og byer domæner gratis.

Brugercertifikat til Geografi, lande og byer Trustee / Lokal agent service domæner:

Så snart dine .BARCELONA domænenavne er registreret, vil vi sende dig et brugercertifikat, der definerer dine rettigheder og vilkårene hvorunder vi leverer Trustee Service til Geografi, lande og byer.

Som den underliggende ejer af domænerne, har du naturligvis fuld autoritet til selv at definere tekniske indstillinger samt brugen af domænerne, så længe rammerne for tilladt anvendelse ikke overtrædes.

Hvis du ønsker at gennemlæse et eksempel på et brugercertifikat inden du bestiller, så skriv til os på support@1-domain.dk.

Forbudt at hamstre .BARCELONA domæner med Trustee Service!

Det er udtrykkeligt ikke tilladt at bruge vores Trustee/Lokal agent service til .BARCELONA domænenavne med henblik på køb og salg af domænenavne.

Du må ikke spamme fra dit .BARCELONA domænenavn med Trustee / Lokal agent service!

Hvis du planlægger at sende store mængder af e-mails fra dit .BARCELONA domæne med Trustee/Lokal agent service (over 50 modtagere på én gang), skal du informere os på forhånd og søge godkendelse.

Begrænsninger, Trustee / Lokal agent service for Geografi, lande og byer:

Selvom servicen hidtil har fungeret tilfredsstillende, kan vi ikke garantere, at der ikke vil forekomme uforudsete afbrydelser.

Bemærk venligst, at skulle der komme en klage fra en lokal tredjemand eller myndighed over et domæne registreret med agent service, vil vi informere dig herom med det samme. Vi vil også generelt gøre vort bedste for at hjælpe med at løse problemet. Såfremt en lokal myndighed beslutter, at domæner med lokal agent service skal suspenderes, nedlægges eller overdrages til tredjemand, vil vi dog være tvunget til at følge disse anvisninger.

Vi kan aldrig holdes ansvarlig for eventuelle tab påført vores kunder som led i denne service, hverken direkte eller indirekte. Dette gælder også selvom vi på forhånd er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader eller tab.

Agent servicen skal ses som et nemt og billigt alternativ til at registrere et .BARCELONA domæne, uden behov for selv at oprette et selskab i Geografi, lande og byer.

Hvis du ønsker fuld garanti for domænets fremtidige drift, bør du oprette dit eget selskab i Geografi, lande og byer. Vi hjælper naturligvis med at opdatere eventuelle eksisterende domænenavne, hvis du selv på et tidspunkt får mulighed for at stå som officiel indehaver.

Godt råd! registrer Geografi, lande og byer varemærke!

Der vil altid være risici forbundet med at bruge en Trustee/Lokal agent service. Vi anbefaler stærkt, at vores kunder styrker den juridiske status for deres .BARCELONA domæner, ved at registrere matchende varemærker i Geografi, lande og byer.

Hvordan flytter jeg et .BARCELONA domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .BARCELONA domæner, Geografi, lande og byer

Tilknytning til Barcelona påkrævet.

Ofte stillede spørgsmål til .BARCELONA domænenavne og Geografi, lande og byer
Kræves lokalt selskab i Geografi, lande og byer for at kunne registrere .BARCELONA domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .BARCELONA domæner. Private kan også registrere .BARCELONA domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Geografi, lande og byer?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .BARCELONA domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .BARCELONA domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Geografi, lande og byer?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .BARCELONA domæne.
Kan jeg registrere .BARCELONA domænenavne med Geografi, lande og byer bogstaver og tegnsæt?
Ja, det er muligt at registrere IDN .BARCELONA domænenavne i Geografi, lande og byer.
Er generiske domæner tilladt for .BARCELONA?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .BARCELONA. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .BARCELONA registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere .BARCELONA domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .BARCELONA domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .BARCELONA domænenavne er 1.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .BARCELONA domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .BARCELONA domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et Geografi, lande og byer domænenavn?
Registration af flere .BARCELONA navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge din egne eller din udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Geografi, lande og byer domænenavne, herunder vores Agent Service/Trustee Service for Geografi, lande og byer, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25