1st Domain

Indtast det .DELIVERY domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

delivery

.delivery domænenavne, Erhvervsservices, brancher

Domænetype: .DELIVERY Kategori: Type:

Registrering af .DELIVERY domænenavne (Erhvervsservices, brancher):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .DELIVERY domæner.
Regler for .DELIVERY:

Hos 1st Domain kan du registrere Erhvervsservices, brancher domæner til en årlig afgift på DKK 599.00. For at bestille et .DELIVERY domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Erhvervsservices, brancher
Årlig domæne afgift: DKK 599.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .DELIVERY domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .DELIVERY domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker at flytte til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og email adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning. Vi bestræber os på, altid at hjælpe så meget som muligt med flytningerne og derved minimere den tid du skal bruge på dette.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Skriv eller copy-paste venligst listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .DELIVERY domæner, Erhvervsservices, brancher

Der er ingen restriktioner for registrering af .DELIVERY domæne navne. .DELIVERY kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

FAQ for .DELIVERY domænenavne og Erhvervsservices, brancher
Kræves lokalt selskab i Erhvervsservices, brancher for at kunne registrere .DELIVERY domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .DELIVERY domæner. Private kan også registrere .DELIVERY domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Erhvervsservices, brancher?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .DELIVERY domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .DELIVERY domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Erhvervsservices, brancher?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .DELIVERY domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .DELIVERY domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .DELIVERY domænenavne med Erhvervsservices, brancher bogstaver og tegnsæt?
Ja, det er muligt at registrere IDN .DELIVERY domænenavne i Erhvervsservices, brancher.
Er generiske domæner tilladt for .DELIVERY?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .DELIVERY. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .DELIVERY registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere et .DELIVERY domænenavn?
Vi vil bestræbe os på at registrere de ønskede domæner, så snart som muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med Agent Service. Enkelte lande tager dog længere tid hvis der er behov for dokumentation, eller den lokale myndighed ekspederer anmodningerne manuelt. Kontakt evt. vores Support Team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .DELIVERY domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .DELIVERY domænenavne er 1.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .DELIVERY domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .DELIVERY domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end ét Erhvervsservices, brancher domænenavn?
Registration af flere .DELIVERY navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge dine egne eller din hosting udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Erhvervsservices, brancher domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25