1st Domain

Indtast det .CAREERS domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

careers

.careers domænenavne, Pædagogik, uddannelse

Domænetype: .CAREERS Kategori: Type:

Registrering af .CAREERS domænenavne (Pædagogik, uddannelse):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .CAREERS domæner.
Regler for .CAREERS:

Hos 1st Domain kan du registrere Pædagogik, uddannelse domæner til en årlig afgift på DKK 799.00. For at bestille et .CAREERS domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Pædagogik, uddannelse
Årlig domæne afgift: DKK 799.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .CAREERS domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .CAREERS domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker at flytte til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og email adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning. Vi bestræber os på, altid at hjælpe så meget som muligt med flytningerne og derved minimere den tid du skal bruge på dette.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Skriv eller copy-paste venligst listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .CAREERS domæner, Pædagogik, uddannelse

Der er ingen restriktioner for registrering af .CAREERS domæne navne. .CAREERS kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

FAQ for .CAREERS domænenavne og Pædagogik, uddannelse
Kræves lokalt selskab i Pædagogik, uddannelse for at kunne registrere .CAREERS domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .CAREERS domæner. Private kan også registrere .CAREERS domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Pædagogik, uddannelse?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .CAREERS domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .CAREERS domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Pædagogik, uddannelse?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .CAREERS domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .CAREERS domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .CAREERS domænenavne med Pædagogik, uddannelse bogstaver og tegnsæt?
IDN internationale karakterer er tilgængelige på alle sprog, inklusive eksempelvis spansk, fransk og tysk. Du kan bruge følgende ikke-ASCII tegn/karakterer:
[áéíñóúüàâæçèéêëîïñôùûüÿœß]
Er generiske domæner tilladt for .CAREERS?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .CAREERS. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .CAREERS registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere et .CAREERS domænenavn?
Vi vil bestræbe os på at registrere de ønskede domæner, så snart som muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med Agent Service. Enkelte lande tager dog længere tid hvis der er behov for dokumentation, eller den lokale myndighed ekspederer anmodningerne manuelt. Kontakt evt. vores Support Team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .CAREERS domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .CAREERS domænenavne er 1.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .CAREERS domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .CAREERS domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end ét Pædagogik, uddannelse domænenavn?
Registration af flere .CAREERS navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge dine egne eller din hosting udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Pædagogik, uddannelse domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25