1st Domain

Indtast det .LAW domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

law

.law domænenavne, Erhvervstitler, professioner

Domæne endelse: .LAW Kategori: Typen:

Registrering af .LAW domænenavne (Erhvervstitler, professioner):
.LAW domæner kan registreres af akkrediterede advokater. Kun fysiske personer er berettiget til at registrere et .LAW domæne.
Regler for .LAW:

Hos 1-domain.dk kan du registrere Erhvervstitler, professioner domæner til en årlig afgift på DKK 2599.00. For at bestille et .LAW domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Erhvervstitler, professioner
Årlig domæne afgift: DKK 2599.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .LAW domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .LAW domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .LAW domæner, Erhvervstitler, professioner

.LAW domæner kan registreres af akkrediterede advokater. Kun fysiske personer er berettiget til at registrere et .LAW domæne. Domæne indehaver kan blive udsat for en valideringsproces ved .LAW registraren. Et yderligere validerings gebyr er gældene.

Ofte stillede spørgsmål til .LAW domænenavne og Erhvervstitler, professioner
Kræves lokalt selskab i Erhvervstitler, professioner for at kunne registrere .LAW domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .LAW domæner. Private kan også registrere .LAW domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Erhvervstitler, professioner?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .LAW domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .LAW domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Erhvervstitler, professioner?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .LAW domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .LAW domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .LAW domænenavne med Erhvervstitler, professioner bogstaver og tegnsæt?
Nej, det er ikke muligt at registrere .LAW IDN domænenavne med lokale tegn/karakterer.
Er generiske domæner tilladt for .LAW?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .LAW. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .LAW registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere .LAW domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .LAW domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .LAW domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .LAW domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .LAW domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et Erhvervstitler, professioner domænenavn?
Registration af flere .LAW navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge din egne eller din udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Erhvervstitler, professioner domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25