1st Domain

Indtast det .POKER domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

poker

.poker domænenavne, Spil, gaming, hasard

Domænetype: .POKER Kategori: Type:

Registrering af .POKER domænenavne (Spil, gaming, hasard):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .POKER domæner.
Regler for .POKER:

Hos 1st Domain kan du registrere Spil, gaming, hasard domæner til en årlig afgift på DKK 799.00. For at bestille et .POKER domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Spil, gaming, hasard
Årlig domæne afgift: DKK 799.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .POKER domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .POKER domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker at flytte til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og email adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning. Vi bestræber os på, altid at hjælpe så meget som muligt med flytningerne og derved minimere den tid du skal bruge på dette.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
*
Momsnummer:
* Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Skriv eller copy-paste venligst listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .POKER domæner, Spil, gaming, hasard

Der er ingen restriktioner for registrering af .POKER domæne navne. .POKER kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

FAQ for .POKER domænenavne og Spil, gaming, hasard
Kræves lokalt selskab i Spil, gaming, hasard for at kunne registrere .POKER domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .POKER domæner. Private kan også registrere .POKER domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Spil, gaming, hasard?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .POKER domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .POKER domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Spil, gaming, hasard?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .POKER domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .POKER domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .POKER domænenavne med Spil, gaming, hasard bogstaver og tegnsæt?
Ja, det er muligt at registrere IDN .POKER domænenavne i Spil, gaming, hasard.
Er generiske domæner tilladt for .POKER?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .POKER. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .POKER registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere et .POKER domænenavn?
Vi vil bestræbe os på at registrere de ønskede domæner, så snart som muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med Agent Service. Enkelte lande tager dog længere tid hvis der er behov for dokumentation, eller den lokale myndighed ekspederer anmodningerne manuelt. Kontakt evt. vores Support Team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .POKER domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .POKER domænenavne er 1.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .POKER domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .POKER domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end ét Spil, gaming, hasard domænenavn?
Registration af flere .POKER navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge dine egne eller din hosting udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Spil, gaming, hasard domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25