1st Domain

Indtast det .INDUSTRIES domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

industries

.industries domænenavne, Forretning, selskabstyper

Domæne endelse: .INDUSTRIES Kategori: Typen:

Registrering af .INDUSTRIES domænenavne (Forretning, selskabstyper):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .INDUSTRIES domæner.
Regler for .INDUSTRIES:

Hos 1-domain.dk kan du registrere Forretning, selskabstyper domæner til en årlig afgift på DKK 449.00. For at bestille et .INDUSTRIES domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Forretning, selskabstyper
Årlig domæne afgift: DKK 449.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .INDUSTRIES domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .INDUSTRIES domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .INDUSTRIES domæner, Forretning, selskabstyper

Der er ingen restriktioner for registrering af .INDUSTRIES domæne navne. .INDUSTRIES kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

Ofte stillede spørgsmål til .INDUSTRIES domænenavne og Forretning, selskabstyper
Kræves lokalt selskab i Forretning, selskabstyper for at kunne registrere .INDUSTRIES domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .INDUSTRIES domæner. Private kan også registrere .INDUSTRIES domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Forretning, selskabstyper?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .INDUSTRIES domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .INDUSTRIES domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Forretning, selskabstyper?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .INDUSTRIES domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .INDUSTRIES domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .INDUSTRIES domænenavne med Forretning, selskabstyper bogstaver og tegnsæt?
IDN internationale karakterer er tilgængelige på alle sprog, inklusive eksempelvis spansk, fransk og tysk. Du kan bruge følgende ikke-ASCII tegn/karakterer:
[áéíñóúüàâæçèéêëîïñôùûüÿœß]
Er generiske domæner tilladt for .INDUSTRIES?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .INDUSTRIES. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .INDUSTRIES registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere .INDUSTRIES domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .INDUSTRIES domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .INDUSTRIES domænenavne er 1.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .INDUSTRIES domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .INDUSTRIES domænenavne er 64.
Kan jeg registrere mere end et Forretning, selskabstyper domænenavn?
Registration af flere .INDUSTRIES navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge din egne eller din udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Forretning, selskabstyper domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25