1st Domain - domæne registrering

Indtast det .BABY domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

baby

.BABY DOMÆNENAVNE, MENNESKER OG LIVSSTIL

Domæne endelse: .BABY Kategori: Typen:

Registrering af .BABY domænenavne (Mennesker og livsstil):
Der bør være en klar og logisk sammenhæng mellem aktiviteter hos registrant, det børne relaterede fællesskab og domænenavnet der bliver registreret.
Regler for .BABY:

Hos 1-domain.dk kan du registrere mennesker og livsstil domæner til en årlig afgift på DKK999.00. For at bestille et .BABY domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversight

Land: Mennesker og livsstil
Årlig domæne afgift: DKK 999.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .BABY domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, DanKort, PayPal, Visa Electron, Maestro, UnionPay, American Express, RuPay, BC, Diners Club International, Discover, Elo, Troy og bankoverførsel.

Visa Master Card jcb DanKort Paypal Visa-e Maestro Unionpay American Express RuPay Bc  Diners Club International Discover Troy wire transfer

Hvordan flytter jeg et .BABY domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på 'Bekræft'. En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .BABY domæner, Mennesker og livsstil

Der bør være en klar og logisk sammenhæng mellem aktiviteter hos registrant, det børne relaterede fællesskab og domænenavnet der bliver registreret.

Ofte stillede spørgsmål til .BABY domænenavne og Mennesker og livsstil
Kræves lokalt selskab i Mennesker og livsstil for at kunne registrere BABY domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .BABY domæner. Private kan også registrere .BABY domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Mennesker og livsstil?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .BABY domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .BABY domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Mennesker og livsstil?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .BABY domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Dedikeret Trademark Clearinghouse registreringEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .BABY domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Dedikeret Trademark Clearinghouse registrering
Kan jeg registrere .BABY domænenavne med mennesker og livsstil bogstaver og tegnsæt?
Nej, det er ikke muligt at registrere .BABY IDN domænenavne med lokale tegn/karakterer.
Er generiske domæner tilladt for .BABY?
Der bør være en klar og logisk sammenhæng mellem aktiviteter hos registrant, det børne relaterede fællesskab og domænenavnet der bliver registreret.
Hvor lang tid tager det at registrere .BABY domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .BABY domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .BABY domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .BABY domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .BABY domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et Mennesker og livsstil domænenavn?
Registration af flere .BABY navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge din egne eller din udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af mennesker og livsstil domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25