1st Domain

Indtast det .TEAM domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

team

.team domænenavne, Sport

Domæne endelse: .TEAM Kategori: Typen:

Registrering af .TEAM domænenavne (Sport):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .TEAM domæner.
Regler for .TEAM:

Hos 1-domain.dk kan du registrere Sport domæner til en årlig afgift på DKK 429.00. For at bestille et .TEAM domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Sport
Årlig domæne afgift: DKK 429.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .TEAM domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .TEAM domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker der skal flyttes til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og e-mail-adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Venligst skriv eller copy-paste listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .TEAM domæner, Sport

Der er ingen restriktioner for registrering af .TEAM domæne navne. .TEAM kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

Ofte stillede spørgsmål til .TEAM domænenavne og Sport
Kræves lokalt selskab i Sport for at kunne registrere .TEAM domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .TEAM domæner. Private kan også registrere .TEAM domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Sport?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .TEAM domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .TEAM domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Sport?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .TEAM domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .TEAM domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .TEAM domænenavne med Sport bogstaver og tegnsæt?
Ja, det er muligt at registrere IDN .TEAM domænenavne i Sport.
Er generiske domæner tilladt for .TEAM?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .TEAM. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .TEAM registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere .TEAM domænenavn?
Vi gør vores bedste for at registrere de ønskede domæner, så snart det er muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med agent service. Enkelte lande tager dog længere tid. Kontakt evt. vores support team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .TEAM domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .TEAM domænenavne er 1.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .TEAM domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .TEAM domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end et Sport domænenavn?
Registration af flere .TEAM navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge din egne eller din udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Sport domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25