1st Domain

Indtast det .SPACE domænenavn, du ønsker at registrere

Eks.: internet.dk. Udelad http://www. i søgningen

space

.space domænenavne, Bolig, indretning, boligmarkedet

Domænetype: .SPACE Kategori: Type:

Registrering af .SPACE domænenavne (Bolig, indretning, boligmarkedet):
Ingen restriktioner. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .SPACE domæner.
Regler for .SPACE:

Hos 1st Domain kan du registrere Bolig, indretning, boligmarkedet domæner til en årlig afgift på DKK 199.00. For at bestille et .SPACE domæne, skal du klikke på "bestil" knappen ovenfor, og derefter udfylde vores bestillingsformular.

Oversigt:

Land: Bolig, indretning, boligmarkedet
Årlig domæne afgift: DKK 199.00

Betalingsmuligheder

Accepterede betalingsmetoder for .SPACE domænenavne omfatter Visa, Master Card, JCB, Maestro, Visa Electron, UnionPay, Dankort, American Express, Paypal og bankoverførsel.

visa mastercard jcb maestro visa electron unionpay dankort paypal bankoverførsel

Hvordan flytter jeg et .SPACE domæne til 1st Domain?

Påkrævet info:
  • Indtast de domæner, du ønsker at flytte til 1st Domain
  • Udfyld dit navn og email adresse
  • Tryk på "Bekræft". En person fra vores support afdeling vil herefter kontakte dig for at ekspedere din anmodning. Vi bestræber os på, altid at hjælpe så meget som muligt med flytningerne og derved minimere den tid du skal bruge på dette.
Yderligere oplysninger:
  • Hvis du har Auth. Koder klar, så inkluder venligst også disse. Hvis ikke, kan du sende dem senere.
  • Hvis det er muligt og relevant, så sørg venligst for at domænerne er låst op, så de er klar til flytning.
Påkrævede felter er markeret med *
Firmanavn:
Momsnummer:
Vigtigt: Virksomheder baseret i EU skal give et gyldigt momsnummer ovenfor, for at undgå at blive opkrævet moms. Moms vil ikke blive opkrævet for virksomheder uden for EU.
Virksomhedsnummer (CVR):
Kontaktperson:
*
Adresse:
*
By og Postnr:
*
*
Land:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Fax:
Skriv eller copy-paste venligst listen over domæner, der skal overføres. Alternativt skal du uploade det som en fil (filstørrelse grænse 4MB)
Domæne datafil:
Gennemse …
Spamfilter

Detaljerede regler og information om .SPACE domæner, Bolig, indretning, boligmarkedet

Der er ingen restriktioner for registrering af .SPACE domæne navne. .SPACE kan registreres både af individuelle personer, eller af firmaer.

FAQ for .SPACE domænenavne og Bolig, indretning, boligmarkedet
Kræves lokalt selskab i Bolig, indretning, boligmarkedet for at kunne registrere .SPACE domæner?
Et lokalt firma er ikke påkrævet til registration af .SPACE domæner. Private kan også registrere .SPACE domæner.
Er der krav om en lokal administrativ kontakt i Bolig, indretning, boligmarkedet?
En lokal administrativ kontakt er ikke påkrævet til registration af et .SPACE domæne. Enhver person eller selskab kan registrere et ubegrænset antal .SPACE domænenavne.
Er varemærker anvendelige ifm. domæne registrering i Bolig, indretning, boligmarkedet?
Et varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .SPACE domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed SubmissionEt varemærke er ikke påkrævet for at registrere et .SPACE domæne. Varemærkeindehavere der ønsker at beskytte deres intellektuelle rettigheder under og efter lanceringen af de nye domænetyper bør overveje at registrere varemærke(r) hos Trademark Clearinghouse. Vi er akkrediteret Trademark Clearinghouse agent. Denne tjeneste giver en del beskyttelse mod domænehajer, og omfatter balndt andet forebyggende advarselsmeddelelser til registranter der er i færd med at registrere domæner som kan krænke dine rettigheder, samt en notifikation hvis de trodser advarslen og registrerer alligevel. Endnu vigtigere er, at du får også adgang til "early bird" Sunrise registrering" før andre registranter. For mere information se venligst her: Trademark Clearinghouse Managed Submission
Kan jeg registrere .SPACE domænenavne med Bolig, indretning, boligmarkedet bogstaver og tegnsæt?
Nej, det er ikke muligt at registrere .SPACE IDN domænenavne med lokale tegn/karakterer.
Er generiske domæner tilladt for .SPACE?
Der er ingen begrænsninger for generiske domænenavne. Du kan registrere ethvert domæne under .SPACE. Dog findes der en liste over domæner som af forskellige årsager er reserverede eller blokerede af .SPACE registriet. Nogle af disse er såkaldte "Premium" domæner, som på et senere tidspunkt vil blive solgt på auktion.
Hvor lang tid tager det at registrere et .SPACE domænenavn?
Vi vil bestræbe os på at registrere de ønskede domæner, så snart som muligt. Som regel samme dag, også i weekenden. Dette gælder også domæner med Agent Service. Enkelte lande tager dog længere tid hvis der er behov for dokumentation, eller den lokale myndighed ekspederer anmodningerne manuelt. Kontakt evt. vores Support Team for mere information.
Hvad er det mindste antal tilladte tegn for .SPACE domæner?
Det mindste antal tilladte tegn i .SPACE domænenavne er 3.
Hvad er det maksimale antal tilladte tegn for .SPACE domæner?
Det maksimale antal tilladte tegn i .SPACE domænenavne er 63.
Kan jeg registrere mere end ét Bolig, indretning, boligmarkedet domænenavn?
Registration af flere .SPACE navne er tilladt. Der er ingen begrænsninger.
Er jeg nødt til at konfigurere mine navneservere på forhånd?
Nej, det er ikke nødvendigt. Men vi anbefaler dog alle at have DNS på plads på forhånd for at sikre en hurtig aktivering af nye domæner. Hvis du vælger at bruge dine egne eller din hosting udbyders navneservere, kan du angive dem ved at ændre standard navneservere senere.
Yderligere information!

Hvis du ønsker mere information om registrering af Bolig, indretning, boligmarkedet domænenavne, så kontakt os på support@1-domain.dk eller via telefon: +45 70 26 20 25