Q: iPhone 5 iPhone 4

A:

Opsætning af e-mail konto på iPhone5/iPhone4:.

• Vælg Indstillinger

IPhone_4-01

• Vælg E-mail, kontakter, kalenderere

IPhone_4-02

• Under konti tryk på “Tilføj konto…”

IPhone_4-03

• Du skal herefter vælge den type e-mail du ønsker at opsætte. For at sætte din konto op skal du vælge “Andre”.

IPhone_4-04

• Vælg “Tilføj e-mailkonto”.

IPhone_4-05

• Skriv dit navn og din e-mail adresse samt adganskoden til din e-mail. Tryk på Næste.

IPhone_4-06

•  Skriv oplysningerne til udgående post (SMTP). Brugernavn er din e-mail og adgangskoden er koden til din e-mail konto. Tryk næste.

IPhone_4-07

•  Tilføj information om indgående post (POP3/IMAP). Du bør benytte mail.web-solutions.dk i værtsnavn da dette vil virke med sikker forbindelse (SSL) – dette er standard indstilling for iPhone. Brugernavn og adgangskode er samme som for indgående post.

IPhone_4-08

• Udgående mailserver (SMTP)
    Host: mail.web-solutions.dk
    Navn: skriv din e-mail adresse her
    Adgangskode: skriv din adgangskode
  • Indgående mailserver
    Host: mail.web-solutions.dk
    Navn: skriv din e-mail adresse her
    Adgangskode: skriv din adgangskode

Tryk på Næste for at gemme indstillingerne. Din iPhone vil nu bekræfte kontoindstillingerne.