Q: Hvordan ændres adgangskoden til email?

A:

For at ændre adgangskoden følg nedenstående vejledning.

Adgangskode politik:

– Minimum længde: 8 tegn
– Mindst et stort bogstav
– Mindst et tal
– Adgangskoden bør ikke indeholde dit brugernavn.

Du kan lave en vilkårlig adgangskode her: www.pw.dk

Hvis du ønsker at aktivere “reset glemt adgangskode” skal du skrive en alternativ email adresse (se billede 4)
Tryk her for at tilføje en alternativ email

Først:

• Tryk her for at åbne webmail https://mail.web-solutions.dk
  • Login med din email adresse og adgangskode (se billede 1)
 login_user2

• Gå til konto indstillinger (i højre hjørne i menuen – se billede 2)

• Vælg indstillinger (se billede 3)

• Tryk ændre adgangskode (se billede 4)
  • Skriv din nye adgangskode som opfylder adgangskode politikken. (se billede 5)

• For at gemme den nye adgangskode tryk OK. Husk at du evt. også skal opdatere din email klient, telefon mv. hvor du benytter email kontoen med den nye adgangskode.