Hvordan tilføjes en alternativ e-mail adresse?

For at aktivere funktionen “nulstil adgangskode” skal du angive en alternativ e-mail adresse på din konto hvortil koden sendes til.

Først:

• Tryk her for at åbne webmail https://mail.web-solutions.dk

Dernæst:

• Login ved brug af din e-mail adresse og adgangskode (se billede 1)

Login ved brug af din e-mail adresse og adgangskode (se billede 1)

• Gå til “user account settings” (øverst til højre i menuen – se billede 2)

Gå til "user account settings" (øverst til højre i menuen - se billede 2)

• Vælg “Options” (see picture 3)

Vælg "Options" (see picture 3)

• Vælg “My Account” og tilføj en alternativ e-mail adresse. (se billede 4)
  • Tryk OK for at gemme ændringen.

Tryk OK for at gemme ændringen.