Q: Hvordan ændres indstilling for antal af mails som dagligt kan sendes.?

A:

For at undgå misbrug har alle brugere som standard et dagligt maksimum antal emails som kan sendes ud igennem vores system. Hvis du har brug for at ændre denne indstilling kan du gøre det ved at følge nedenstående vejledning.

VIGTIGT: for at kunne foretage ændringer skal du logge på som domæne administrator.

Først:

• Tryk her for at åbne administrations modulet
  • Login med dine administrator oplysninger (se billede 1)

login into administration panel

• Gå til indstillinger (settings) (se billede 2)

setup

• Et nyt pop-up vindue åbner (husk at tillade pop-up)
  • Gå til “Limits” faneblad (se billede 3)
  • Sæt den nye ønskede værdi i feltet ‘send out messages limit’ (se nedenstående billede)

setup new value

• Tryk OK for at gemme de nye indstillinger.