Hvordan ændres indstilling for antal af mails som dagligt kan sendes.?

For at undgå misbrug har alle brugere som standard et dagligt maksimum antal e-mails som kan sendes ud igennem vores system. Hvis du har brug for at ændre denne indstilling kan du gøre det ved at følge nedenstående vejledning.

VIGTIGT: for at kunne foretage ændringer skal du logge på som domæne administrator.

Først:

• Tryk her for at åbne administrations modulet
  • Login med dine administrator oplysninger (se billede 1)

login into administration panel

• Gå til indstillinger (settings) (se billede 2)

setup

• Et nyt pop-up vindue åbner (husk at tillade pop-up)
  • Gå til “Limits” faneblad (se billede 3)
  • Sæt den nye ønskede værdi i feltet ‘send out messages limit’ (se nedenstående billede)

setup new value

• Tryk OK for at gemme de nye indstillinger.