1st Domain

Indtast det domænenavn, du ønsker at præregistrere, vælg derefter en domænetype og klik på knappen ”Tilføj”

Se domænetyperne
E-handel, forbrug, buzz-ord

E-handel vil snart gennemgå en komplet forvandling. Med lanceringen af nye generiske topdomæner, vil den virtuelle variation af forhandlere og grossister, der tilbyder deres produkter og tjenester, blive langt lettere at navigere rundt iblandt for kunderne.

Det er vigtigt at fremme din forretning ved hjælp af værktøjer, der er effektive, og det er her, de nye domænenavne komme til deres ret, med navne .PROMO, .DEAL eller .DISCOUNT. Lad din målgruppe kende til dit nicheprodukt eller dine særlige tjenester, eller du ønsker måske at annoncere målrettet mod en speciel sæson eller begivenhed med navne som .CHRISTMAS, .GIFTS eller .HOLIDAY.

Uanset om dit ekspertområde er .AUCTION eller .FLOWER -dekorationer eller .TOYS , vil den rigtige internetadresse helt sikkert hjælpe dig med at komme foran konkurrenterne.

Du kan gratis præregistrere det domænenavn, der passer bedst til dine behov med 1st Domain. Du vil blive informeret om enhver ny udvikling i relation til dit domæne for at sikre, at du er klar, når domænet er tilgængeligt for registrering.