1st Domain

Indtast det domænenavn, du ønsker at præregistrere, vælg derefter en domænetype og klik på knappen ”Tilføj”

Se domænetyperne
Erhvervsservices, brancher

Er du ikke træt af alt-i-én butikker og standardprodukter? Værdsætter du loyalitet og de mere unikke produkter? Så vil du blive glad for at vide, at tiden er kommet til endelig at kunne udskille din niche på den virtuelle markedsplads. Med lanceringen af ​​de nye generiske topdomæner i den nærmeste fremtid, vil du være i stand til at identificere dit helt unikke speciale, selv før din potentielle kunde besøger din hjemmeside.

Der vil ikke være nogen grund til at vandre gennem endeløse gange i et virtuelt supermarked, for at finde frem til et givet produkt. Det være sig .CLEANING produkter eller nogle .SOLAR paneler. Du behøver ikke mere at scanne dusinvis af hjemmesider for at finde en .VVS specialist eller fiskeri .EQUIPMENT i dit område. Det rigtige navn vil sige det hele.

Og der er masser at vælge imellem, uanset om du opererer inden for .TAXI, .TRANSLATIONS eller .CONSULTING. Du vil være i stand til nemt at identificere din niche for den specifikke gruppe af personer, der deler de samme interesser eller har lige nøjagtigt det behov, du kan dække. Gå ikke glip af din chance og præregistrer dit specielle domænenavn allerede i dag.