1st Domain

Indtast det domænenavn, du ønsker at præregistrere, vælg derefter en domænetype og klik på knappen ”Tilføj”

Se domænetyperne
Mennesker og livsstil

Det vil snart blive muligt for dig, at kunne forfølge din .LIFESTYLE til fulde, med brug af de kommende internetdomæner.

Eksempelvis vil du kunne vælge navne som .TRAVEL, .DESIGN .ENTERTAINMENT eller .FOOD under det paraplyen livsstil. Virksomheder, kunder , organisationer og entusiaster vil alle være i stand til at identificere det niche-område, der bedst beskriver deres præferencer eller speciale.

Med de nye internetdomæner, bør de besøgende nemt kunne finde den information, der er relevant for deres livsstil , for eksempel .SHOPPING .KIDS eller .DATING.

Det vil også blive langt lettere at finde ligesindede gennem brug af mere socialt beslægtede navne som .FAMILY, .GARDEN, .PET, .GAY eller .LATINO.

Vil du forfølge din vision eller til at oprette forbindelse til andre mennesker, der har en livsstil som din, skal du skynde dig at præregistrere det domænenavn, der passer bedst til dine præferencer. Det er gratis og uforpligtende med 1. Domæne og du vil blive underrettet om enhver udvikling med relevans for domænet for dit valg.