1st Domain

Indtast det domænenavn, du ønsker at præregistrere, vælg derefter en domænetype og klik på knappen ”Tilføj”

Se domænetyperne
IDN domæner (ikke ASCII)

Der er gode ​​nyheder på vej til alle dem, der ser frem til at internettet når ud til alle hjørner af det globale samfund. Nye internationaliserede domænenavne (IDN’er) eller domæner repræsenteret ved tegn i et lokalt sprog (for eksempel russisk, kinesisk eller thailandsk), vil snart gøre det muligt for alle internet-brugere til at kommunikere ud over grænserne for det latinske alfabet.

Nye internationaliserede domæner som .ОНЛАЙН (russisk for ” online”), eller .大 拿 (kinesisk svarende til .NET), vil sikre at flere virksomheder kan nå deres målgruppe på det lokale sprog.

Parret med de eksisterende landekode-domæner, bør de nye ikke-ASCII domænenavne forbedre Internet oplevelsen for et stort antal flersprogede brugere og virksomheder. Udnyt de nye spændende muligheder sørg for at sikre dig det navn i det sprog, der passer bedst til dine behov for at gøre din online tilstedeværelse mere unik. Præregistrering er gratis og uforpligtende med 1st Domain, som vil holde dig informeret om enhver ny udvikling i relation til dit valgte internationaliserede domæne.