1st Domain

Indtast det domænenavn, du ønsker at præregistrere, vælg derefter en domænetype og klik på knappen ”Tilføj”

Se domænetyperne
Pædagogik, uddannelse

I dagens verden, er uddannelse døren til fremtiden. Med de teknologiske fremskridt og forkortede afstande mellem mennesker og lande, er viden lang mere tilgængelig nu end tidligere.

Tilkomsten af ​​nye generiske topdomæner vil give uddannelsesinstitutionerne muligheden for at udskille sig i virvaret af –EDUCATION –udbydere. Internettet vil levere en ny platform for akademisk udveksling, hvor fagfolk inden for mange områder af .SCIENCE vil være i stand til at præsentere deres resultater. Nye områder som .PHD, .MBA eller .CPA vil uden tvivl blive vigtige i forbindelse med søgningen efter den rigtige uddannelse.

Det vil blive vigtigt at vælge den rigtige .SCHOOL eller det rigtige .UNIVERSITY for at opnå den bedste .CAREER senere i livet. Mulighederne for at orientere sig indenfor Uddannelsesverdenen vil blive meget lettere, når de nye domæner er tilgængelige for registrering.

1st Domain tilbyder gratis præregistrering af nye generiske topdomæner relateret til uddannelse og vil hjælpe dig med at sikre det domænenavn, der passer bedst til din profil.